OM KLUBBEN

#Fællesskab - Sport - Oplevelser

Skanderborg Håndbold er med sine over 650 medlemmer og mere end 250 frivillige en af Danmarks største håndboldklubber.

Klubben, som blev grundlagt i 1982, består i dag af en stor ungdomsafdeling, der rummer alle årgange og niveauer, Skanderborg Håndbold Elite Akademi, SHEA, samt Skanderborgs LigaKvinder.

Læs mere om klubben og find klubinfo herunder!

MEDLEMSSKAB & KONTINGENT

Indmeldelse og Betaling

Alle nye spillere skal registrere sig på internettet på hjemmesiden: www.foreningsbetaling.dk.

Som nyt medlem skal man logge ind på hjemmesiden under “opret” med sit mobiltelefonnummer og en engangskode, som kommer på SMS. Endvidere sender klubben en mail med detaljeret vejledning.

Der skal oprettes betaler, medlem og kreditkortoplysninger. I forbindelse med fanen til kreditkortoplysninger vil der som standard stå 0,00 kr.

Klubben laver kontingentopkrævning på den måde at betaleren får en SMS, som der skal svares på. I SMS’en står hvad der skal svares (SH B+3 tal). Det er meget vigtigt, at der laves et mellemrum efter “SH”. Når SMS er besvaret korrekt kommer der en “OK” meddelelse på skærmen og der kommer en kvittering for beløbet på mail og kontingentet er betalt.

For seniorhold samt U9 – U19 ungdomshold vil der blive opkrævet kontingent 2 gange for hver sæson. Første gang vil fremover blive 1.oktober med betalingsfrist 10.oktober. Næste gang bliver 1.januar med betalingsfrist 10. januar.

For U5 – U8 vil der ske opkrævning 1 gang pr sæson pr 15.oktober med betalingsfrist 25. oktober.

Systemet vil fremadrettet også blive brugt til opkrævning i forbindelse med deltagelse i stævner.

Vedligeholdelse af medlemsoplysninger på www.foreningsbetaling.dk

I forbindelse med oprettelse af medlem på www.foreningsbetaling.dk bliver den enkelte bedt om at angive en kode. Denne kode skal bruges til fremover at logge sig ind på spillerprofilen på hjemmesiden.

Der skal nu logges ind som værende medlem med betalerens mailadresse.

Sker der ændringer i betalerens mailadresse skal dette meddeles systemejeren. Meddelelse bedes mailet til Vagn E Christensen på mail: turnering@skanderborg-haandbold.dk, som sørger for at orientere systemejeren, der retter mailadressen.

Øvrige rettelser: adresse, telefonnummer, medlemmets mailadresse(hvis medlem og betaler ikke er den samme) og kreditkortoplysninger, rettes af betaleren selv.

Kreditkortoplysninger: Hvis man får nyt dankort er det meget vigtigt, at kortoplysningerne ajourføres, ellers kan betaling ikke ske gennem systemet.

Kontingentsatser 2021/22

KLUB FRIVILLIG

#Bliv Frivillig i
Skanderborg Håndbold

#Klub Frivillig består af en masse dedikerede mennesker, som har forskellige opgaver i forbindelse med afvikling af håndboldkampe på Fælleden. Nogen har været med i 25 år – andre er helt nye ”på holdet”.

Det er selvfølgelig især til kvinde- og herreligakampene, der er brug for mange frivillige hænder og opgaverne er inddelt i grupper:

• Dommerbord: Forestår afvikling af kampe med bl.a. tidtagning, opdatering af målscore og målscorere mv.

• Entré: Sælger og/eller tjekker billetter ved indgang til Orangeriet.

• Gulv: Sørger for reklamer på gulvet og andre steder i hallen – og fjerner dem igen efter kampen(e). Banen skal være klar mindst 1½ time før kampstart.

• LED-bandits: Sætter de elektroniske reklamer op før herreliga-kampene, og har forskellige funktioner ifm. kampafviklingen: f.eks. portal ved indløb, musik og speak, styring af reklamer mm. på Kuben.

• Merchandise: Sælger trøjer, kasketter, nøgleringe, halstørklæder osv. med klub-logo.

• Salgsbod: Sælger div. drikkevarer og slik/chips. Gør boden klar (oftest dagen før kamp), og “pakker sammen” igen efter kamp.

• Sikkerhed: ”De gule veste”, som laver relevante afspærringer, viser publikum til rette, “shiner” publikums-områder efter kampen(e) og træder til, hvis der opstår en uventet situation, f.eks. ved akut sygdom i hallen.

• Video: Optager dagens kamp(e) til senere brug for bl.a. dommernes gennemgang af kampforløb.

• VIP’en: Servicerer sponsorer og øvrige “Vip-gæster” + hjælper ved buffet i restauranten.

Der er ALTID brug for flere hænder!

Så kontakt gerne Inger, tlf.: 51 36 92 33 – mail: is@skbhaandbold.dk for at høre mere, hvis du har lyst til at blive en del af flokken.