top of page
fans og spænding.jpg

 OPLEVELSER & SPORT 
  - SAMMEN MED FAMILIE, KUNDER OG MEDARBEJDERE 

HÅNDBOLDKAMPE - en unik ramme for fælles oplevelser!

Med en billetpakke eller sæsonkort, kan du tage medarbejdere eller kunder med til tophåndbold på Fælleden og få en fælles oplevelse, der styrker relationerne.

 

Vil du krydre oplevelsen med lidt lækkert at spise og drikke, samt møde trænere og spillere inden kampen, kan du invitere familie, venner eller kunder med til #VIP på Fælleden

 

Vil du bruge Liga-hjemmekampene til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, har du som MatchPartner mulighed for at lave events og aktiviteter, der involverer og engagerer både publikum, sponsorer og kunder. 

Kun kreativiteten sætter grænser! Giv os et kald!

MATCH-PARTNER - ENGAGÉR PUBLIKUM

Mulighederne for at skabe synlig tilstedeværelse på #Fælleden ved hjemmekampe i Kvindeligaen er mange.

 

Som #MatchPartner får du udover eksponering i kampprogram og speak i hallen, mulighed for at involvere publikum og fans i forbindelse med kampen.

 

Det kan være, at du vil udlodde præmier til konkurrencer eller live-quizzer, have en stand i ankomstområdet eller invitere til en aktivitet eller event - før under eller efter kampen.

 

Alle ideer er velkomne. Vi hjælper med det praktiske!

VIP - EN HYGGELIG HELHEDSOPLEVELSE VED HJEMMEKAMPE

Ved vores VIP-arrangementer er fokus på en god oplevelse i afslappede rammer inden Ligakvinderne skal spille kamp.

Der serveres altid en lækker anretning med vin fra en af vore partnere, og trænere eller spillere kommer forbi med de allersidste opdateringer fra truppen omkring kampen. I pausen samles man igen i VIP-loungen til en kop kaffe og lidt kage, før anden halvleg går i gang.

Der kan også være korte indlæg omkring klubbens aktiviteter eller projekter.

 

Hvis din virksomhed ønsker det, vil der også være mulighed for at lave en kort virksomhedspræsentation, så du får sat ansigt på din virksomhed overfor netværket.

Kun kreativiteten sætter grænser

 

Som sponsor i Skanderborg Håndbold er der mange muligheder for at øge kendskabet og synligheden for din virksomhed og dit brand, og vi kan sammen skræddersy en løsning, der passer både til din virksomheds ønsker, behov og pengepung.

giv os et ring og lad os tage en snak om dine muligheder.

Du kan også se alle vore sponsor-produkter i vores prospekt her:

Prospekt 23-24 - forsidebillede.png
bottom of page