top of page

 OPLEVELSER & SPORT 
  - SAMMEN MED FAMILIE, KUNDER OG MEDARBEJDERE 

Håndboldkampe danner en unik ramme for fælles oplevelser.

Med en billetpakke eller sæsonkort, kan du tage medarbejdere eller kunder med til tophåndbold på Fælleden og få en fælles oplevelse, der styrker relationerne.

 

Du kan også komme med til PreMatch-events eller VIP i forbindelse med hjemmekampe, hvor håndboldoplevelsen krydres med lidt lækkert at spise og drikke, samt oplæg fra trænere og spillere m.fl. 

 

Ønsker du eller din virksomhed at bruge hjemmekampene til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, har du som MatchPartner mulighed for at lave events og aktiviteter, der involverer og engagerer både publikum, sponsorer og kunder. 

Kun kreativiteten sætter grænser! 

Billetpakker til kunder, medarbejdere eller konkurrencer​

En billetpakke til hjemmekampe i kvindeligaen kan bruges til at inviterer medarbejdere eller kunder med til en god fælles oplevelse.

 

Du kan også bruge billetterne til konkurrencer eller præmier overfor din egne kunder, og dermed skabe aktivitet og opmærksomhed.

 

På både billetter og sæsonkort er der inkluderet en øl, vand eller kaffe.

MatchPartner engagerer publikum

Mulighederne for at skabe synlig tilstedeværelse i #Orangeriet ved hjemmekampe i Kvindeligaen er mange.

 

Som #MatchPartner får du udover eksponering i kampprogram og speak i hallen, mulighed for at involvere publikum og fans i forbindelse med kampen.

 

Det kan være, at du vil udlodde præmier til konkurrencer eller live-quizzer, have en stand i ankomstområdet eller invitere til en aktivitet eller event - før under eller efter kampen.

 

Alle ideer er velkomne. 

PreMatch og VIP - hyggelig helhedsoplevelse

Ved PreMatch og VIP er fokus på en god oplevelse i afslappede rammer inden Ligakvinderne skal spille kamp.

Der serveres altid en lækker anretning med vin fra en af vore partnere, og trænere eller spillere kommer forbi med de allersidste opdateringer fra truppen omkring kampen. I pausen samles man igen i VIP-loungen til en kop kaffe og lidt kage, før anden halvleg går i gang.

Der kan også være korte indlæg omkring klubbens aktiviteter eller projekter.

 

Hvis din virksomhed ønsker det, vil der også være mulighed for at lave en kort virksomhedspræsentation, så du får sat ansigt på din virksomhed overfor netværket.

Kun kreativiteten sætter grænser

 

Som sponsor i Skanderborg Håndbold er der mange muligheder for at øge kendskabet og synligheden for din virksomhed og dit brand, og vi kan sammen skræddersy en løsning, der passer både til din virksomheds ønsker, behov og pengepung.

giv os et ring og lad os tage en snak om dine muligheder.

Du kan også se alle vore sponsor-produkter i vores prospekt her:

farvebilledeskb.png
bottom of page