top of page

 BLIV SET AF DINE KUNDER
  - I HALLEN, PÅ TV OG SOCIALE MEDIER

Interessen for håndbold i Danmark er kæmpestor og stigende.

Derfor er der gode muligheder for, at virksomheder igennem et sponsor-samarbejde med en ligaklub kan drage fordel af den store og positive opmærksomhed, der er omkring sporten, spillerne og klubberne. 

 

Læs mere herunder om, hvordan Skanderborg Håndbold kan hjælpe dig med at skabe synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit brand.

Ligakvinderne omtalt i medierne 3.945 gange i 2021

Den seneste medierapport fra InfoMedia viser, at #Skanderborgs Håndbolds Ligakvinder blev omtalt i medierne i alt 3.945 gange i 2021. Omtalerne dækker mediedækning i både landsdækkende, regionale og lokale aviser og dagblade, samt omtaler på web-medier og på TV.

Den flotte medieomtale af ligakvinderne svarer til en estimeret annoncekroneværdi på mere end 78 millioner kroner.  Skanderborg Håndbold er således med til at skabe stor synlighed og interesse for både byen, lokalområdet og klubbens sponsorer. 

Eksponering af din virksomhed ved kampe i Bambusa Kvindeligaen

Mulighederne for at skabe synlig tilstedeværelse i #Orangeriet ved hjemmekampe i Kvindeligaen er mange.

 

Traditionelle gulvreklamer, bannere bag målene eller visning af din virksomhed på de 4 storskærme under kampen, giver en synlig tilstedeværelse for tilskuere i hallen. Men også annoncer eller virksomhedslogo i vores kampprogram bliver set af mange - og publiceres også digitalt forud for kampene.

Hvis du ønsker at være synlig overalt, hvor Ligakvinderne optræder, kan du overveje at få en plads på spillernes kamptøj eller paradedragter. Alternativt trænere eller stab.

Bliv set af følgere og fans på sociale medier​

 

Rigtig mange følger med i håndbold på de sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. 

#SkanderborgLigakvinder har mange følgere på vore sociale kanaler og er aktive i at poste indhold på vore forskellige medieplatforme.  

Sidste skud på stammen for on-line synlighed er den nye Tophaandbold-app, hvor rigtig mange håndboldfans og følgere orienterer sig om håndbold-holdet og følger med i LiveScore under runderne i Bambusa Kvindeligaen. 

Kom på landsdækkende TV ​

 

TV-kampene i ligaerne følges i gennemsit af 78.000 seere.

 

Med en TV-aftale kan din virksomhed til en meget konkurrencedygtig pris komme med ind i stuerne hos danske håndboldfans over hele landet.

Det kan både være som LED-bandereklame eller reklamer på gulv, bag mål eller andre steder i hallen i forbindelse med TV-transmissionen.

Ring for en snak om mulighederne.

SÆT ANSIGT PÅ DIT BRAND

- bliv personlig sponsor for et ligatalent

Som personlig sponsor for en af Skanderborg Håndbolds unge ligakvinder bliver din virksomhed og dit brand eksponeret på alle vore medieflader sammen med din spiller.


Et personligt spillersponsorat giver et positivt værdisæt og massiv opmærksomhed.

ytting jubel.jpg

Udover eksponering i forbindelse med kampe og på sociale medieplatforme, kan du anvende din spiller og klubbens logo i din virksomheds markedsføring.


Dit personlige sponsorat kan eventuelt suppleres med særligt målrettede PR-aktiviteter for brand, virksomhed eller produkter, og vi hjælper gerne med at udvikle ideer og forslag sammen med din spiller.


Der er mulighed for, at flere virksomheder kan gå sammen om et personligt sponsorat.

Kun kreativiteten sætter grænser

 

Som sponsor i Skanderborg Håndbold er der mange muligheder for at øge kendskabet og synligheden for din virksomhed og dit brand, og vi kan sammen skræddersy en løsning, der passer både til din virksomheds ønsker, behov og pengepung.

giv os et ring og lad os tage en snak om dine muligheder.

Du kan også se alle vore sponsor-produkter i vores prospekt her:

farvebilledeskb.png
bottom of page