top of page
SKH-AU 220323-10.JPG

 BLIV SET AF DINE KUNDER
  - I HALLEN, PÅ TV OG SOCIALE MEDIER

Gennem et sponsor-samarbejde med os, kan du drage fordel af den store og positive opmærksomhed, der er omkring sporten, spillerne og klubben. 

 

Læs mere herunder om, hvordan Skanderborg Håndbold kan hjælpe dig med at skabe synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit brand.

INTERESSEN FOR HÅNDBOLD I DK ER STOR OG STIGENDE

VÆR MED, NÅR DER SPILLES LIGA-HÅNDBOLD PÅ FÆLLEDEN


Mulighederne for at skabe synlig tilstedeværelse i #Fælleden ved hjemmekampe i Kvindeligaen er mange.
 
Traditionelle gulvreklamer, bannere bag målene eller visning af din virksomhed på de 4 storskærme under kampen, giver en synlig tilstedeværelse for tilskuere i hallen. Men også annoncer eller virksomhedslogo i vores kampprogram bliver set af mange - og publiceres også digitalt forud for kampene.

Hvis du ønsker at være synlig overalt, hvor Ligakvinderne optræder, kan du overveje at få en plads på spillernes kamptøj eller paradedragter. Alternativt trænere eller stab.

SÆT ANSIGT PÅ DIT BRAND

- bliv personlig sponsor for et ligatalent

Som personlig sponsor for en af Skanderborg Håndbolds ligaspillerer bliver din virksomhed og dit brand eksponeret på alle vore medieflader sammen med din spiller.


Et personligt spillersponsorat giver et positivt værdisæt og massiv opmærksomhed. 

Og så er du med til, at Skanderborg fortsat kan være forrest i Danmark, når det kommer til at udvikle morgendagens stjerner.

SKH-AU 220323-39.JPG

Et personligt sponsorat indeholder:

  • Ret til at benytte spilleren i virksomhedens markedsføring, samt herunder mulighed for individuelt tilrettelagte PR-events efter nærmere aftale

Eksponering på klubbens medie-platforme:

  • Offentliggørelse af sponsorat på klubbens Facebook 

  • Firmanavn og logo på spillerens officielle profilbillede på Skanderborg Håndbolds hjemmeside

  • Firmanavn og logo i kamp-program

  • Hashtag på spillerens instagram-profil

Eksponering i hal:

  • Speak med firmanavn hver gang, spilleren scorer/redder

  • Eksponering af firmalogo på storskærm hver gang, spilleren scorer/redder 

Hospitality:

  • 4 x VIP-billetter i pulje

  • 25 x kunde/medarbejder-billetter til hjemmekampe i ligaen

Dit personlige sponsorat kan eventuelt suppleres med særligt målrettede PR-aktiviteter for brand, virksomhed eller produkter, og vi hjælper gerne med at udvikle ideer og forslag sammen med din spiller.


Der er mulighed for, at flere virksomheder kan gå sammen om et personligt sponsorat.

BLIV SET PÅ SOCIALE MEDIER

 Rigtig mange følger med i håndbold på de sociale medier som Facebook, Instagram og LiveScore. ​

#SkanderborgLigakvinder har +10.000 følgere på vore sociale kanaler og er aktive i at poste indhold på vore forskellige medieplatforme.  

Sidste skud på stammen for on-line synlighed er den nye Tophaandbold-app, hvor rigtig mange håndboldfans og følgere orienterer sig om håndbold-holdet og følger med i LiveScore under runderne i Bambusa Kvindeligaen. 

Vi kan hjælpe din virksomhed med at blive set!

Ligakvinderne omtalt i medierne 3.945 gange i 2021

Den seneste medierapport fra InfoMedia viser, at #Skanderborgs Håndbolds Ligakvinder blev omtalt i medierne i alt 3.945 gange i 2021. Omtalerne dækker mediedækning i både landsdækkende, regionale og lokale aviser og dagblade, samt omtaler på web-medier og på TV.

Den flotte medieomtale af ligakvinderne svarer til en estimeret annoncekroneværdi på mere end 78 millioner kroner.  Skanderborg Håndbold er således med til at skabe stor synlighed og interesse for både byen, lokalområdet og klubbens sponsorer. 

Kun kreativiteten sætter grænser

 

Som sponsor i Skanderborg Håndbold er der mange muligheder for at øge kendskabet og synligheden for din virksomhed og dit brand, og vi kan sammen skræddersy en løsning, der passer både til din virksomheds ønsker, behov og pengepung.

giv os et ring og lad os tage en snak om dine muligheder.

Du kan også se alle vore sponsor-produkter i vores prospekt her:

Prospekt 23-24 - forsidebillede.png
bottom of page