top of page

ÆRGERLIGT NEDERLAG I RINGKØBING

Det blev ikke til points for ligakvinderne i dagens udekamp mod Ringkøbing

Referat af Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold 26-24 (12-12) En god start og en hurtig føring på 0-2, hvor Ringkøbing desværre tidligt får udlignet til 2-2, og et par udvisninger bringer Ringkøbing foran 4-2. En første halvleg som i øvrigt for begge hold bliver med mange udvisninger - samlet set 7 af slagsen - hvilket resulterer i en urytmisk første halvleg.

Efter 17 minutter bringer Ringkøbing sig foran 7-4, som bliver til 8-5 og 9-6. Herfra indhenter Skanderborg stille og roligt forspringet for med 30 sekunder tilbage af halvlegen at udligne til 12-12 som bliver pausestillingen.

Ringkøbing kommer stærkt ud fra pausen, og bringer sig hurtigt foran 15-12, hvilket Skanderborg næsten lige så hurtigt udligner til 15-15. Herfra følges holdene ad til 18-18, dog hele tiden med Ringkøbing med overtaget.

En skidt periode med 3 tekniske fejl på 5 minutter og et Ringkøbing-hold, der går over og spiller 7 mod 6, giver Ringkøbing endnu en 3-måls føring. Ved stillingen 22-19, går Skanderborg også i 7 mod 6 og spiller sig tilbage på 23-22 og 24-23. Men Ringkøbing formår hele tiden at holde overtaget, og kan til sidst stå med armene over hovedet.

“Virkelig en øv følelse efter dagens kamp. Vi dækker fremragende op i stort set hele kampen. Desværre laver vi for mange fejl angrebsmæssigt, spiller for hakkende og mangler nogle flere redninger. Nu skal vi hjem og evaluere dagens kamp og så er blikket rettet mod næste kamp i Silkeborg om 10 dage”, siger assistenttræner David Møller efter kampen

Skanderborg Håndbolds målscorere: Rikke Hoffbeck: 6 Stine Kristensen: 4 Cecilie Mørch Hansen: 3 Line Berggren Larsen: 3 Lotte Vestergaard: 3 Emilie Bech: 2 Mathilde Storgaard: 1 Sarah Kirkeløkke: 1 Melina Kristensen: 1