top of page

VESTERGAARDS OPTAKT TIL ODENSE - SKANDERBORG

Onsdag aften går turen til Odense, hvor vi møder et mandskab med stor international klasse.


Odense Håndbold har op til denne sæson hentet flere spændende spillere ind, samt et yderst profileret trænernavn i Ole Gjekstad, der de seneste sæsoner har vundet Champions League med Norske Vipers. Ligeledes venter der et glædeligt gensyn med den tidligere Skanderborg-profil Sidsel Mejlvang.


Billede: Line Berggren i duel med Sidsel Mejlvang sidst vi mødte Odense (Foto: Ole Nielsen)


Odense er startet sæsonen utrolig overlegent, og efter at have vundet over Team Esbjerg i Super Cuppen, har de i ligaen blæst både Aarhus og København ud af banen med to store sejre. Vi kommer selv til Odense med en god følelse. Vi kom på tavlen med to points i første runde mod København. I anden runde spillede vi i store perioder rigtig flot op med NFH, hvor et 6 måls nederlag ikke er helt retvisende for den flotte præstation, vi leverede i de i første 45 minutter i fredags. Her manglede vi noget skarphed og kvalitet i korte perioder, som kom til at betyde rigtig meget for hele kampen.

Derfor handler det onsdag aften om hele tiden at forsøge at højne vores individuelle niveau. At vi i fredags kunne matche et forventet top 4 hold som NFH i 45 minutter med intet mindre end 10 spillere fra eget akademi på holdkortet, giver en enorm stolthed. Vi vil kæmpe alt, hvad vi kan, når vi onsdag møder Odense. Vi kommer med en stor respekt for et hold af Odenses kaliber, men vi er også klar til at angribe hver eneste lille mulighed, der byder sig i kampen.


Kampen spilles i Sydbank Arena i Odense onsdag den 13/9 kl. 18.30 og kan følges på Livescore og i Tophaandbold-appen.


#KomSåGrøn💚💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page