top of page

UNGT TALENT RYKKER OP I LIGATRUPPEN

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan meddele, at Verona Rexhepi fra sommeren 2023 indtræder i kvindeligatruppen i Skanderborg Håndbold.


Verona har de seneste sæsoner været en del af det utroligt stærke miljø på SHEA, hvor hun flere gange ugentlig har trænet sammen med kvindeligaholdet. Det er ligeledes blevet til ligadebut og flere kampe for ligaholdet. Senest på udebane i Odense, hvor Verona viste sit store talent og fortjent blev kåret til kampens spiller.


Vi ser meget frem til at få bragt Veronas kompetencer endnu mere i spil fremadrettet, og glæder os til at hjælpe hende med at realisere sit store potentiale.


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler: ”Verona bidrager med nogle meget spændende kompetencer, og jeg glæder mig meget til at se hende udfolde dem yderligere. Verona kommer med et godt skud, og er stærk på duel-spillet. Dernæst kommer Verona med en meget imponerede fysik, og jeg er helt sikker på, at hun er klar til at gå ind og gøre sig gældende i ligaen. Det er fedt at kunne få spillere op på ligaholdet, der løbende har trænet med og spillet kampe for os. Det gør transitionen nemmere for spilleren.”


Billede: Verona Rexhepi


Verona fortæller:

“Jeg er utrolig stolt over at kunne påbegynde min seniorkarrierer i Skanderborg Håndbold efter en rigtig god tid på SHEA. Jeg glæder mig til de nye udfordringer og til at tage skridtet videre til senior-håndbold, hvor jeg ser frem til, at jeg kan udvikle mig både som håndboldspiller og på det personlige plan. Valget om at spille i Skanderborg Håndbold var det mest naturlige for mig, da jeg ser det som et miljø, der har god succes med at udvikle unge spillere”


Kæmpe tillykke til Verona med aftalen. Alle i og omkring klubben glæder sig til at følge Verona i den kommende sæson.Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page