top of page

SPORTSCHEF BRYDER TAVSHEDEN

2020 vil for altid stå som et helt uvirkeligt år for håndbolden. Aldrig havde jeg troet, at vi kunne komme i en situation, som den vi har været igennem, og det er lige før, man har skullet knibe sig i armen for ikke, at tro man drømte.


8 måneders hårdt arbejde blev smidt på gulvet efter spøgelseskampen mod Mors-Thy Håndbold på hjemmebane den 9. marts. En kamp uden tilskuere og en kamp der gav en sejr og kvalifikation til slutspillet for andet år i træk.


Dagen efter blev turneringen stoppet og som bekendt kom den aldrig i gang igen. Vi sluttede på en 6. plads, også for andet år i træk, med 2 point op til 4. pladsen med 2 spillerunder igen. Vi havde kun et par uger til vi for andet år i træk skulle spille Final4 i boxen og havde netop vundet generalprøven mod TTH på hjemmebane.


Alt var kørt i stilling til den afgørende fase af turneringen hvor jeg personligt havde en virkelig god fornemmelse for vores grønne hold i Skanderborg. Fysisk var vi

lige der hvor vi skulle være og jeg tror vi havde rigtigt meget at byde ind med. Men med et knips var det hele aflyst og forventningens glæde blev afløst af den mest vanvittige periode i min tid i håndboldsporten.


De sorte økonomiske skyer drev hen over Skanderborg i takt med at både turnering og Smukfest blev aflyst og uge for uge væltede spørgsmålene ind, og ingen havde svarene.

Her sidst i juni måned er der stadig rigtigt mange spørgsmål der ikke kan besvares endnu og man må virkeligt væbne sig med tålmodighed. Ikke en nem eller rar situation når ens hjerteklub styrtbløder med udsigt til store tab.


De seneste måneder har heldigvis vist med alt tydelighed at Skanderborg Håndbold har rigtigt mange støtter. Tæt på 400 har tegnet støttepakker og mange sponsorer og samarbejdspartnere har heldigvis indikeret at Skanderborg Håndbold skal bestå, også i den kommende sæson hvor tingene har set rigtig dystre ud for både elite og ungdomsarbejdet. Det giver en tro på at det store arbejde der er gjort i klubben siden stiftelsen i 1982, bliver værdsat i en sådan grad, at både private og erhvervslivet vil håndbolden i Skanderborg, trods de store usikkerheder der er for alle for øjeblikket.


Der skal herfra lyde en kæmpe opfordring til at købe en af støttepakkerne på hjemmesiden, det er altafgørende for vores klub der virkeligt er i knæ i denne helt uvirkelige situation.

Det er ikke meget vi har meldt ud siden nedsmeltningen 9. marts, men nu skal tavsheden brydes og det er på tide at få fortalt de mange historier og facts der har ligget på lager de seneste 3 måneder.


Vi skal de kommende uger have sagt farvel til de herrespillere der stopper efter sæsonen, og vi skal have løftet sløret for den endelige trup for den kommende sæson.


Hvis vi glemmer alt om økonomiske og samfundsmæssige problemer under pandemien, så er der masser af spændende historier om Skanderborg Håndbold Herre Liga 2020/2021, hvor vi i den grad kommer til at se Skanderborgs DNA skinne igennem igen.


Tavsheden er brudt, vi er tilbage med håndbold nyheder om de grønne drenge.

Glæd jer.


// Torben Væver, sportschef.

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page