top of page

SKANDERBORG HENTER STREGSPILLER HOS LIGAKONKURRENT

Skanderborgs ligakvinder får med aftalen tilført en god portion kvalitet, fight og liga-erfaring på stregen til næste sæson


Det bliver den 24-årige Christina Hansen, som næste sæson skal være en af stregspillerne på ligaholdet i Skanderborg Håndbold.


Christina Hansen, som hentes til klubben fra Aarhus United på en foreløbig 1-årig kontrakt, har også tidligere spillet for bl.a. Randers HK.


Det er med andre ord en erfaren ligaspiller, som cheftræner Kim Johansen ser frem til at få med på holdet til næste år:


Jeg er glad for, at det er lykkes os at lande en aftale med Christina. Hun kommer med en stor og vigtig portion ligaerfaring fra både Aarhus United og Randers HK, som vi får gavn af næste sæson. Christina er en hårdt arbejdende spiller, som kommer til at bidrage med kvalitet i begge ender for os. Hun kommer altid med godt humør og et gå-på mod, som helt sikkert vil være med til at bidrage positivt til vores træningsmiljø”.

 

 Fra Christina Hansen selv lyder det sådan om skiftet til naboklubben:


Jeg er super-begejstret og fyldt med forventning over at skulle spille for Skanderborg. Klubben har gjort et fantastisk indtryk, og dens værdier harmonerer perfekt med mine egne. Jeg ser frem til at være en del af et hold, der aldrig giver op, og jeg håber at kunne tilføre holdet en masse gode ting,

heriblandt godt humør og kampgejst”.


Vi glæder os til at tage imod Christina efter sommerferien💚💚💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page