top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD HENTER RUTINERET HØJRE FLØJ TIL KLUBBEN

Anne-Sofie Filtenborg skifter til Skanderborg Håndbold fra HH Elite til sommer på en foreløbigt 1-årig kontrakt.


Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Anne-Sofie Filtenborg som ny højre fløj på ligaholdet i Skanderborg Håndbold til sommer.


Den 25-årige højre fløj startede sin karriere i Randers HK og har sidenhen spillet flere liga-sæsoner for Viborg HK og HH Elite.


Med signingen af Filtenborg tilføres holdet endnu mere vigtig ligaerfaring, samt nogle virkeligt stærke kompetencer i både forsvar og angreb:


Vi er meget tilfredse med at have sikret os Anne-Sofie Filtenborg og tror på, at hun kan blive en vigtig profil for os i den kommende sæson,” siger Skanderborg Håndbolds kommende cheftræner, Kim Johansen.


I Anne-Sofie får vi en fløjspiller, der kommer med en rigtig god fysik, som bl.a. gør, at hun både kan dække fløj og back i forsvaret. Derudover er hun rigtig dygtig fra hjørnet og har en spændende skudarm. Så jeg er sikker på, at vi sammen kan få udfoldet endnu mere af Anne-Sofies store potentiale i den kommende sæson”.


Anne-Sofie Filtenborg ser frem til at skifte til Skanderborg Håndbold:Jeg har valgt at spille i Skanderborg næste sæson, fordi jeg har haft en god dialog med klubben, hvor jeg har fået et rigtig godt indtryk af den.


Skanderborg er en klub, som er rigtig god til at videreudvikle spillere, både helt unge, men også lidt ældre, hvilket der har været mange eksempler på de seneste år, og det glæder jeg mig til at være en del af,” siger Filtenborg og fortsætter:


Derudover er det også en klub, hvor det er nødvendigt, at man træner sindssygt hårdt og er dedikeret for at følge med og slå de andre hold i ligaen, og det synes jeg passer godt til mig som både person og spiller.


Desuden har jeg også kun hørt godt om klubben og rammerne omkring, så det glæder jeg mig til at opleve, samt at møde de andre i og omkring klubben”, lyder fra Anne-Sofie.

 

Fra alle i Skanderborg Håndbold skal der lyde et kæmpestort tillykke med aftalen til Anne-Sofie. Vi glæder os til at tage imod til sommer.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page