top of page

SHEA-TALENT SKAL SPILLE LIGA EFTER SOMMERFERIEN

"Hun er et stort talent, der helt sikkert kan give vores spil en ny dimension"


Vi er rigtigt glade for at kunne fortælle, at Filippa Nedovic Larsen fra sommeren 2023 indtræder i kvindeligatruppen i Skanderborg Håndbold.


Filippa har de seneste sæsoner været en del af det utroligt stærke miljø på SHEA, hvor hun flere gange ugentlig har trænet sammen med kvindeligaholdet. Det er ligeledes blevet til ligadebut og flere ligakampe, som allerede har givet hende vigtig erfaring til den kommende sæson.


Filippa selv er både beæret og stolt over at kunne starte sin seniorkarriere i Skanderborg Håndbold:


“Jeg har haft 2 mega-gode og udviklende år på SHEA, og har nu har valgt at indvie min seniorkarriere i Skanderborg Håndbold. Jeg har med egne øjne set, at Skanderborg Håndbold har et rigtig spændende og udviklende setup med en masse gode faciliteter og folk omkring holdet. Jeg ser frem til en sæson med gode og udviklende udfordringer, samt muligheder for at udvikle mig både sportsligt og som menneske.”


Billede: Filippa Nedovic i ligakamp mod Nykøbing (Foto: Ole Nielsen)


Cheftræner Jeppe Vestergaard ser meget frem til at bringe Filippas spændende kompetencer og fysik i spil på ligaen:

”Filippa er et stort talent, og kan helt sikkert give vores spil en ny dimension ift. angrebsspillet, hvor hun med sin fysik kan skære banen og vinde dueller med en spiller i ryggen. Det er fedt at kunne få spillere op på ligaholdet, der løbende har trænet med og spillet kampe for os. Det gør overgangen for både spilleren og holdet nemmere”.


Stort tillykke til Filippa med liga-aftalen 💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page