top of page

RUTINERET LIGAPROFIL STOPPER TIL SOMMER

Storgaard stiller efter denne sæson håndboldskoene på hylden for at forfølge en civil karriere


Når næste sæson starter op for Skanderborg Håndbold bliver det uden den rutinerede stregspiller Mathilde Storgaard, som har valgt, at det nu er tid til at prioritere sin civile karriere.


Storgaard har spillet over 100 ligakampe for de grønne, siden hun kom til klubben fra EH Aalborg for 4 sæsoner siden, og har været en enorm vigtig spiller for holdet og klubben - både på og udenfor banen.


Hun har altid været garant for, at der er blevet gået til den både til træning og kamp, og så har hun bidraget enormt til at fastholde og udvikle et stærkt træningsmiljø, hvor det er ok at stille krav til hinanden. Desuden har hun været en vigtig person ift. at tage imod og vise vejen for de mange unge spillere, som løbende er kommet ind på holdet.


Så det bliver uden tvivl et stort tomrum, hun efterlader sig efter denne sæson.


Om sin beslutning siger Mathilde:


Jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, hvor jeg har udviklet mig både personligt og på banen. Jeg har følt jeg har været en del af en familie, der er vokset i løbet af årene. Skanderborg er en klub, hvor man spiller med hjertet - man spiller, fordi man synes, det er sjovt.


Det har været fedt at være en del af.


Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben. Der er så mange, som gør en kæmpe indsats”.

Alle grønne i og omkring Skanderborg Håndbold ønsker Storgaard alt muligt held og lykke fremover. Men inden da, kan vi heldigvis glæde os over, at Mathilde sammen med resten af holdet har mange spændende kampe og points at spille om resten af foråret. Så helt farvel er det heldigvis ikke endnu!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page