top of page

REFERAT HORSENS - SKANDERBORG 13/3-24

Onsdag aften sikrede Skanderborg Håndbolds ligakvinder sig fortjent 9. pladsen i Kvindeligaens grundspil.


Oven på skuffelsen lørdag, hvor muligheden for at spille sig i top otte forsvandt, skulle Skanderborgs Ligakvinder forsøge at sikre 9. pladsen i grundspillet på udebane mod Horsens.


Skanderborg startede som lyn og torden, og Horsens var reelt aldrig rigtig tæt på. Efter bare 5 minutter gjorde Skanderborg det til 2-6 og her tog Horsens første timeout. 5 minutter senere gjorde Skanderborg det til 6-11 og her tog Horsens deres anden timeout.

Skanderborg gik til pause foran med imponerede 13-25.


Efter pausen faldt Skanderborg lidt i kadencen, men lå hele tiden med en føring omkring de 10 mål. Her blev ligeledes masser af værdifuld spilletid til nogle af de spillere, der blandt andet grundet skader ikke har spillet så meget på det sidste.


Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller:

“Jeg er virkelig glad for det, vi lykkes med at levere mod Horsens. Ovenpå en skuffelse lørdag er det altid spændende at se, hvor man står, men jeg må bare sige, at pigerne leverer en flot indsats. I min tid i Skanderborg har vi aldrig ført med 12 mål til halvleg eller for den sags skyld lavet 25 mål på en halvleg. Det var helt vildt. At vi en runde før tid har sikret os 9. pladsen og har rundet 21 point gør bare denne sæson endnu mere særlig. Nu vil vi gerne slutte grundspillet godt af hjemme mod Aarhus næste onsdag, inden der venter et spændende kvalifikationsspil.”


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page