top of page

OVERBEVISENDE SEJR OVER AJAX

Lørdag eftermiddag tog Skanderborg Håndbolds Ligakvinder begge point i bundopgøret mod Ajax København

Referat af ligakampen Skanderborg Håndbold - Ajax København 30-26 (16-14)

Kampen startede meget tæt, og efter 8 minutter stod den 3-3. Herfra blev det en halvleg, hvor Skanderborg hele tiden havde et lille overtag, men ikke for alvor formåede at slippe af med Ajax. Skanderborg nåede blandt andet at være foran 10-7 undervejs, men hver gang kom Ajax tilbage på lige

Ved stillingen 14-14 med 57 sekunder til pause, tog hjemmeholdets træner Jeppe Vestergaard timeout, hvorefter det følgende angreb blev udnyttet til fulde. Og da det blev efterfulgt af en teknisk fejl fra Ajax, en kontra scoring af Rikke Hoffbeck og i sidste sekund en redning af Anna Veng, kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 2 mål, 16-14.

2. halvleg forsatte med et Skanderborg-hold, der hele tiden havde overtaget. Efter 10 minutter havde Skanderborg øget til 20-17. 6 minutter senere kunne Rikke Hoffbeck score på straffekast til 22-17, og der begyndte det for alvor at ligne en hjemmesejr.

Herfra lå kampen i en periode og skiftede mellem en føring på 4 og 5 mål til hjemmeholdet. Men Ajax ville det anderledes og bragte sig på 25-22 med 6 minutter igen og kampen var ikke lukket endnu. Det blev dog ikke til mere for Ajax, da Line Berggren med 2,5 minut og igen med 2 minutter tilbage scorer til 28-23 og 29-24, og kampen er reelt afgjort.

Ajax får pyntet lidt på det og kampen ender 30-26.

En stærk præstation af Skanderborg Håndbold i dag, der fik lukket godt ned for det meste af Ajax angrebsspil og selv sprudlede angrebsmæssigt. Anna Veng var i dag tilbage på banen efter en skadespause, og kronede det med 8 redninger og en redningsprocent på 38%. Line Berggren blev kampens spiller med 9 mål og 2 assist i kampen.

Assistenttræner David Langkilde Møller sagde efter kampen:

Hvor var det fedt med en sejr i dag! Jeg synes, det er helt fortjent, at vi løber med de 2 point i dag. Vi får tidligt taget teten i kampen og lykkes med at få styr på stort set alle deres offensive kort. Suna driller os lidt, men derudover har vi godt styr på dem. Angrebsmæssigt lykkes vi også i store periode af kampen med at holde gang i bolden og få ramt de situationer, vi gerne vil. Så nu skal pigerne have lov at nyde sejren. Og så kigger vi frem mod Esbjerg som venter 1. februar, når vi møder ind til træning igen mandag.”

Kamp-info:

Line Berggreen blev kampens spiller for de grønne og modtog en flot buket fra #BlomsterVærkstedet på Adelgade.

Anna Veng står en rigtig flot kamp med en redningsprocent på 38,1.

Og Rikke Hoffbeck gjorde det igen fremragende med 10 mål på 10 skud.