top of page

OPTAKT TIL SKANDERBORG - VIBORG HK

Onsdag den 20. september står vi klar til endnu en spændende udfordring på vores hjemmebane, når Viborg HK gæster os på Fælleden.


Viborg HK har op til denne sæson skiftet en del ud, og har ligeledes fået ny træner. På holdkortet finder man blandt andre de to tidligere SHEA-spillere Karen Klokker og Laura Borg. Derudover skal vi holde øje med Maria Fisker, Julie Holm og ikke mindst tidligere Skanderborg-keeper Claudia Rompen. Viborg har spillet tre utrolig tætte kampe i denne sæson, og har indtil videre to point.


For vores eget vedkommende har vi haft en positiv start på sæsonen. Vores første kamp på hjemmebane resulterede i en imponerende sejr over København Håndbold, hvor vi leverede en flot indsats på hjemmebane. Denne sejr gav os en rigtig god start og nogle gode erfaringer til at tackle de udfordringer, der venter os.

Billede: Cheftræner Jeppe Vestergaard (Foto: Ole Nielsen)


Men vi er ikke stoppet der. Vi har i de seneste to kampe præsteret rigtig flot på to svære udebaner. Mod Nykøbing Falster Håndbold (NFH) viste vi karakter ved at kæmpe hårdt i en intens kamp, hvor vi i store dele af kampe førte, og var med, helt til der manglede 7 minutter. Og i seneste kamp mod Odense Håndbold leverede vi igen en rigtig flot indsats og på trods af et 7-måls nederlag, var der rigtig mange gode elementer. Disse kampe har vist, at vi kan spille rigtig god håndbold mod selv de stærkeste hold i ligaen. Herfra handler det rigtig meget om at fortsætte med at mindske de små udfald i kampene.

Det er vigtigt, at vi tager den positive energi og det kollektive spil, vi har vist i disse kampe, med ind i mødet med Viborg HK. Vi har utrolige mange spillere, der har budt ind, og jeg ved, at vores bredde som hold nok skal blive vigtigt for os.


Vi ser frem til at spille hjemme på Fælleden igen, og er klar til at møde Viborg HK med stor aggressivitet og mod på at udfordre dem i 60 minutter. God kamp! Cheftræner

Jeppe Vestergaard Kristensen#KomSåGrøn 💚💚💚 #ViSesIHallen💚💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page