top of page

Optakt Kvalspil, Skanderborg Håndbold – HH Elite

Onsdag aften venter en spændende duel, når Skanderborg Håndbold indleder kvalifikationsspillet imod Horsens på hjemmebane.

Horsens afsluttede grundspillet på en 12. plads, men udgør i den grad et stærkt hold, blandt andet to svenske landsholdsspillere samt Mai Kragballe og Annette Larsen

mens også Majbritt Toft og Annika Meyer på stregen har skabt udfordringer for flere modstandere.

Horsens er altid en modstander, vi ser frem til at udfordre, og i denne sæson har vi både i begge indbyrdes opgør i grundspillet, og i to træningskampe

formået at trække os sejrrigt ud af alle fire kampe. Særligt i sidste indbyrdes opgør blev kampen afgjort indenfor de første 20 minutter, og vi gik til

halvleg med en helt utrolig føring på 25 - 13, det har vi mine sæsoner i Skanderborg aldrig oplevet før.

Vores opgave bliver at gå ydmygt til opgaven, jeg tror på at hvis vi kan ramme vores eget niveau så står vi rigtig godt til Horsens. For os bliver det afgørende at håndtere deres hurtige bagkæde og modstå den fysik de kommer med. Samtidig skal vi være skarpe foran målet i den anden ende, og derudover har vi en stor opgave i at presse Horsens med vores kontraspil igen.

Vi har ikke spillet kamp siden den 20. Marts, men jeg synes vi har haft nogle gode træninger med høj kvalitet, og jeg synes vores timing sidder bedre og bedre.

Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen og håber på stor opbakning fra tilskuerne.