top of page

NEDTAKT: TÆT BUNDOPGØR ONSDAG AFTEN

Skanderborg Håndbold trak det korteste strå i et ærgerligt nederlag i bundopgøret mod Horsens.

Referat: Skanderborg Håndbold - Horsens Håndbold Elite 23-25 (12-11)

Efter en meget tæt start frem til 3-3, bringer Skanderborg sig for første gang foran med 2 mål til stillingen 5-3.

Den efterfølgende periode vekslede mellem 1-3 måls forspring til Skanderborg, og efter 25 minutter var Skanderborg i front 11-8. Herefter gik Horsens i 7 mod 6, og bragte sig tilbage på 12-11, som blev pausestillingen. En flot præstation af Skanderborg Håndbold, specielt defensivt med Emme Friberg i spidsen med 56% i redningsprocent.

2. halvleg startede skidt offensivt for hjemmeholdet, og der skulle gå mere end 7 minutter før Rikke Hoffbeck lavede det 1. mål for Skanderborg, der bragte balance på tavlen med 13-13. Herefter bliver de næste 13 minutter en periode, hvor Horsens skiftevis er i front med 1 og 2 mål. Med 10 minutter igen er stillingen 18-20, og der var lagt op til spændende slutfase.

Horsens bringer sig på 18-21, men med et par velspillede angreb og en godt kontraløb bringer Skanderborg igen balance på tavlen 21-21 med 5 minutter igen.

En brændt chance og en skridtkendelse på de efterfølgende 2 opstillinger, gør at Horsens igen kan bringe sige i front med 2, hvorefter Skanderborg reducerer til 23-24 med 1 minut igen. Horsens lykkes desværre med at holde på bolden indtil få sekunder før tid, hvor Annette Jensen sender det sidste skud i mål til 23-25.

Vi har alle chancer for at få point i dag, men dem er vi desværre ikke dygtige nok til at udnytte. Defensivt har vi styr på alle på nær Annette Jensen, som får lov at springe igennem alt for mange gange. Men resten har vi har styr på, hvilket også tydeligt, når vi kigger ind på målet, hvor Emma står en rigtig flot kamp med 21 redninger! Offensivt er vi bare ikke skarpe nok, specielt i 2. halvleg. En blanding af, at vi brænder mange gode chancer og begynder at spille lidt for sidelæns. Nu skal vi hjem og evaluere på kampen, og så går turen til Fyn på onsdag, hvor Odense venter”, lyder det fra trænerteamet efter kampen.

Kamp-info:

Emma Friberg står en rigtig flot kamp med 21 redninger, 1 mål og en redningsprocent på hele 46,67 pct.

Hun bliver derfor også fortjent kampens spiller for de grønne.