top of page

NEDTAKT: NFH - SKANDERBORG HÅNDBOLD

Trods et 11-måls nederlag viste Skanderborgs Ligakvinder flere gode takter på udebane mod Nykøbing Falster.

Referat: Nykøbing Falster Håndbold - Skanderborg Håndbold 37-26 (15-13) Inden kampen havde holdet arbejdet hårdt, og fokuseret på at komme på banen med en anden udstråling, end tilfældet var for en uge siden i Aarhus, hvilket var meget tydeligt fra kampens start. Det var et aggressivt og velspillende Skanderborg-hold, der flere gange bragte sig foran i starten af kampen. Marginaler og manglende skarphed i nogle afslutninger gør, at vi ikke var foran, men bagud med 15-13 til halvleg.

Den gode indsats på returløbet i første halvleg, blev i anden halvleg udfordret meget af brændte chancer og en periode med for mange fejl. NFH laver i anden halvleg hele 13 kontramål, hvilket udgør hele forskellen. Efter 37 minutter er vi egentligt stadig med på stillingen 21-19, men herfra går det stærkt. De næste minutter taber vi desværre rigtig stort, og her taber vi for alvor kampen.

Vi må derfor hjem og arbejde videre, inden der næste onsdag venter en spændende kamp på hjemmebane mod Horsens.

Aftenens kamp bød igen på værdifulde minutter til to SHEA -U19-spillere - Laura Borg og Stine Almind - der fik en stor oplevelse i en meget flot kulisse på Falster.