top of page

NEDTAKT efter Skanderborg - Horsens

Skanderborgs Ligakvinder går på julepause med en sejr over Horsens, og lægger yderligere to points til efterårets flotte pointhøst.


Inden kampen var det også tid til at fejre, at Mathilde Storgaard blev en del af Klub100 i Skanderborg, som i forvejen tæller Stine Kristensen og træner Jeppe Vestergaard.

Jeppe Vestergaard fortæller:


"Vi kronede en flot efterårssæson med en sejr, og en god fest på Fælleden med mange mennesker i hallen. Derudover er jeg enorm stolt af, at Skanderborg Håndbold får endnu et medlem af Klub100. Det vidner om, vi har fået skabt stor stabilitet og et sted, folk har lyst til at være. Den stabilitet synes jeg også udmønter sig på banen, og er en af de faktorer, der gør, at vi allerede på nuværende tidspunkt har 11 point, hvilket vi er enormt glade for og stolte over".


Billede: Cheftræner Jeppe Vestergaard (Foto: Ole Nielsen)


Kampen mod Horsens blev lige så intens, som kampene mod Horsens plejer at være, og Skanderborg Håndbold spillede ikke den bedste første halvleg, hvor der desværre blev lavet lidt for mange fejl og brændt nogle chancer, der normalt ikke brændes.


Anden halvleg blev heldigvis anderledes, og med 9 minutter igen bragte de grønne sig foran med 5 mål. Det kunne ligne en sikker sejr, men et par brændte chancer og en udvisning bragte igen Horsens tilbage i kampen. Heldigvis holdt Skanderborg hovedet koldt til sidst, og tog to velfortjente points med.


Nu venter der lidt fridage til pigerne, inden det hårde arbejde starter igen frem mod første kamp på den anden siden af jul, som spilles den 5/1 mod Aarhus United.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page