top of page

GODE TAKTER TRODS NEDERLAG TIL TOPHOLD

Selvom Skanderborgs Ligakvinder onsdag aften tabte til ligaens tophold fra Ikast, kan De Grønne alligevel tage rigtigt meget positivt med videre

Referat: Skanderborg Håndbold - Ikast Håndbold 24-35 (13-14) Et virkeligt stærkt forsvar og godt målmandsspil fra kampens start betød, at Skanderborg kunne holde Ikast på 4 mål efter 15 min. Herefter blev tempoet sat lidt op, og kampen var både intens og helt tæt resten af halvlegen og helt frem til pausen. Desværre fik Sarah Kirkeløkke en udvisning i slutsekunderne af 1. halvleg, og Ikast udnyttede overtallet til at gå til pause foran 13-14. Men en flot halvleg af Skanderborg, der pressede det sejrsvante hold fra Ikast.

Ikast kom stærkt ud fra pausen, og fik for alvor sat gang i deres stærke kontrafase, samtidig med at de drillede Skanderborgs angrebsspil med et 5:1-forsvar. Der blev forsøgt mange forskellige modtræk fra Skanderborgs side, men der gik desværre for længe, før de grønne for alvor fik det løst. Derfor blev kampen aldrig rigtig spændende i 2. halvleg.

Dog var der flere gode præstationer i 2. halvleg, som holdet kan glæde sig over. Blandt andet kom Laura Borg fra SHEA på banen i starten af 2. halvleg og fik vist sig fint frem med nogle gode dueller og skud udefra. Men det er ikke uden grund, at Ikast fortjent ligger helt i top af ligaen, hvilket kunne ses i 2. halvleg. Vi leverer en fremragende 1. halvleg. Vi dækker godt op, har mange redninger og spiller til tider og specielt op mod pausen virkeligt godt angrebsspil. Den halvleg kan vi virkelig være tilfredse med. I 2. halvleg må vi anderkende, at Ikast skruer et par takker op, hvor vi ikke lykkes med at få kampen tilbage på vores præmisser. Alligevel syntes jeg dog også, at vi kan finde nogle gode ting at tage med fra 2. halvleg. Det bliver godt at komme hjem og se kampen igen og få evalueret på alt det gode, som vi skal arbejde videre med for at stå endnu stærkere den 4. januar mod United”, lyder det fra assistenttræner David Langkilde Møller.

Kamp-info:

Nytilkomne Anne Berggreen kom godt i gang med 5 scoringer og en kåring som kampens spiller for hjemmeholdet.

SHEAs Laura Borg spillede det meste af 2. halvleg og scorede 3 mål.

Skanderborg Håndbolds målscorere:

Rikke Hoffbeck: 6 Anne Berggreen: 5 Line Berggren Larsen: 4 Laura Borg: 3 Cecilie Mørch Hansen: 2 Sofia Bro Stenholt: 1 Melina Kristensen: 1 Steinunn Hansdottir 1 Lotte Vestergaard: 1

Næste kamp efter pausen spilles ude mod Aarhus United den 4. januar 2023.