top of page

GOD OPTAKT TIL KVALIFIKATIONS-SPILLET FOR SKANDERBORGS LIGAKVINDER

Tilskuer-rekord, et vigtigt point med over i kval-spillet og 75.000 TV-seere giver et godt rygstød frem mod de afgørende kvalifikations-kampe i april.


Med sejren over Aarhus United sidste onsdag sluttede Skanderborgs Ligakvinder grundspillet på en 12. plads i Kvindeligaen, og sikrede sig dermed et vigtigt point med over i kvalifikationsspillet.


Udover sejren over lokalrivalerne fra Aarhus, det ene point og de mange gode takter på banen, var det også rigtigt positivt at opleve den fantastiske opbakning til pigerne, som blev skabt af de knap 700 tilskuere på lægterne, som var mødt op for at støtte byens hold i den vigtige kamp.


"Det betød enormt meget for os at mærke opbakningen fra tilskuerne. Det er jo bare super fedt at spille på hjemmebane i sådan en kulisse, og så i en kamp, som er så afgørende og tæt", lød det efter kampen fra Sarah Kirkeløkke.


Foto: Sarah Kirkeløkke i duel med Sabine Englert (Foto: Ole Nielsen)


Og faktisk blev der tale om officiel tilskuerrekord til en hjemmekamp for de grønne ligakvinder, da den hidtidige rekord, som blev sat i sæson 19/20 i en kamp mod Nykøbing, lød på 610 tilskuere.


Samtidigt var det første gang i sæsonen, at TV2 valgte at vise en hjemmekamp med Skanderborg Håndbolds ligakvinder. Kampen blev set af 74.743 TV-seere, som overværede en velspillet og spændende håndboldkamp på et højt niveau, og hvor både Skanderborgs ligakvinder, tilskuere og hjemmebane blev præsenteret på fornemmeste vis.


"Det er ikke givet, at holdene i den nederste halvdel af ligaen får en hoved-kamp på TV i løbet af en sæson, og derfor er vi selvfølgelig glade for at kunne vise os frem for et bredere håndbold-publikum. Og så er det jo også med til at skabe opmærksomhed og interesse omkring vores fantastiske klub og vores talentfulde kvinde-ligahold, både blandt håndboldfans, men selvfølgelig også i forhold til virksomheder, sponsorer og andre, som ønsker at bakke op om Skanderborg Håndbold", lyder det fra klubbens eliteudvalg.


Ligakvinderne siger tak for opbakningen efter kampen (Foto: Ole Nielsen)


Kvalifikationsspillet afvikles fra den 15. - 30. april, hvor Skanderborg møder Ringkøbing, Horsens, Sønderjyske og Ajax i kampen for at undgå at ende sidst i gruppen, og dermed skulle ud i direkte duel om ligapladsen med nr. 2 fra 1. division.


Værd at bemærke er det, at sidste spillerunde for de grønne skal afvikles i den legendariske Cigaræske, da Fælleden er optaget. Det giver mulighed for at få tændt Cigaren op til bristepunktet, når Skanderborg tager i mod Ajax København i en måske alt-afgørende kamp søndag den 30. april.


Kvalifikationsspillet for ligakvinderne ser således ud:Vel mødt i hallen i april 💚💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page