top of page

Alle er gode til noget…

Skanderborg Håndbold tager naturligvis også et ansvar for at de unge i Skanderborg kommer i job eller uddannelse.


Derfor er vi en del af et storstilet projekt, hvor vi sammen med de øvrige klubber i Bambusa kvindeligaen vil hjælpe unge videre via jobs eller elevpladser hos vores sponsorer. Det er Divisionsforeningen, der står bag initiativet og det er vores overbevisning, at fællesskabet i en håndboldklub kan bruges til meget mere end at spille kampe og vinde guld.


Rent praktisk foregår det således: FlexFabrikken – som er facilitator på projektet – tager 15 unge på kursus i 12 uger, for at gøre dem klar til at komme ud og arbejde. De unge kommer i første runde fra de nærliggende Jobcenter. For at blåstemple deres stabilitet og sikre at de unge føler sig parate til at varetage et job.


Skanderborg Håndbold går samtidig i dialog med alle jer sponsorer, for at høre om I har ubesatte stillinger, som vil kunne passe til en ung, der trænger til at komme ud på arbejdsmarkedet og blive en del af fællesskabet.


FlexFabrikken skaber de rette match ud fra sponsorernes behov for arbejdskraft. Det er muligt at afprøve den unge i en korterevarende praktik, men der er lønnede timer og job for øje.


Skanderborg Håndbold opnår en bonus fra FlexFabrikken for hver ung, som kommer i beskæftigelse, så du støtter klubben indirekte ved at skabe et job til en ung, men vores deltagelse i dette sympatiske projekt skyldes i høj grad ønsket om at gøre en forskel. De unge skal mærke jobbet!


Grundfos Foundation støtter op om initiativet, som er 3-årigt og som løbende vil skabe nye jobs hos håndboldklubberne.


Ved spørgsmål eller et konkret behov for arbejdskraft, er du meget velkommen til at kontakte Jens Christensen hos Skanderborg Håndbold på enten telefon 40 73 16 55 eller mail jch@skanderborg-haandbold.dk. Du kan også skrive direkte til FlexFabrikken på kontakt@maerkjobbet.dk med en beskrivelse af dit behov for arbejdskraft.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page