top of page
Familitestamente Forside_edited_edited.jpg

Sponsor-case:

#FAMILIETESTAMENTE.DK

Vi har sammen fundet frem til den helt rigtige sammensætning af elementer i sponsorpakken, således at det har skabt mest mulig værdi for begge parter. Det er netop denne fleksibilitet der har været afgørende for os.

Thomas Funch, Direktør, Familietestamente.dk

OM SAMARBEJDET

FAMILIETESTAMENTE.DK blev Guld-Sponsor for Ligakvinderne i sæson 2021/22, og gik ind i samarbejdet med et ønske om at skabe synlighed omkring on-line juridisk rådgivning og udarbejdelse af testamenter og fuldmagter.

 

FAMILIETESTAMENTE.DK har som en del af sponsoratet fået mulighed for at præsentere produkter og services overfor sponsorer ifm. VIP-arrangementer og erhvervs-netværk, samt direkte overfor klubbens mange fans, følgere og frivillige - både on-line, i hallen som kampsponsor og via sociale medier og presseomtale.

IMG_7532.JPG

MatchPartner = Interaktion
med publikum i hallen

Som en del af sponsoratet har Familietestamente.dk været MatchPartner ved hjemmekampe i Bambusa Kvindeligaen, hvor de blandt andet har haft en stand med personale i ankomstområdet, som har uddelt materiale og fået en god snak med tilskuere og fans.

En del af Netværket

På VIP/PreMatch har Familietestamente.dk præsenteret sig selv og sine produkter overfor sponsorer og samarbejdspartnere under hyggelige  og aflappede former inden ligakvinderne skulle i kamp! Derudover har Familietestamente også bl.a. deltaget fyraftensmøde for klubbens mange frivillige. 

Panorama VU.jpg
Fanfordele i Appen.jpg
Fanfordele i Appen.jpg

Fanfordele med kick-back til
klubbens ungdomsarbejde

Som en særlig tilrettelagt kampagne har klubben og Familietestamente udarbejdet et særlig rabat-tilbud til klubbens medlemmer, frivillige og følgere, som sparer penge på testamenter og fuldmagter, samtidigt med, at klubben støttes med 10 procent.

 

Samarbejdet er promoveret via live-quizzer ifm. kampe, konkurrence på klubbens sociale medier og via annoncer i tilbudskatalog på klubbens hjemmeside og i appen Tophaandbold.

Skanderborg Håndbold har været en god partner, som har været kreative og lydhør i forhold til mulighederne for synlighed og eksponering.

Thomas Funch, Direktør, Familietestamente.dk

Vil du vide mere?

Se flere sponsor-cases eller kontakt os for en snak om dine fordele og muligheder som sponsor i Skanderborg Håndbold her:

bottom of page