top of page

SCHELDE SKIFTER TIL SKANDERBORG HÅNDBOLD EFTER SOMMERFERIEN

Efter 4 sæsoner udenbys trækker tidligere Skanderborg-spiller igen i den grønne trøje efter sommer


Tidligere Skanderborg Håndbold og SHEA-spiller, Sofie Schelde-Rasmussen, har siden hun sidst var i klubben, udviklet sig rigtigt meget, og vender efter denne sæson tilbage til klubben med nogle stærke kompetencer i begge ender af banen, som vi glæder os meget til at gøre brug af.


Derudover er der ingen tvivl om, at Sofie også passer rigtig godt ind i den kultur og det miljø, som kendetegner Skanderborg Håndbold, hvor det hårde arbejde og fokus på kollektivet er en nødvendighed for at lykkes.


Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

Jeg ser meget frem til at få Sofie ind på holdet til næste sæson. Sofie og jeg har haft nogle

rigtig gode snakke ift. den kommende sæson og hvad der var vigtigt for Sofie. Vi har som

klub mødt en meget reflekteret og moden spiller med stor ærgerrighed til stadig at blive

bedre. Derudover er der ingen tvivl om, at Sofie giver os nogle værktøjer, vi kommer til at nyde rigtig godt af. Jeg ser frem til at arbejde med Sofies fortsatte udvikling, og er sikker på, at Sofie og Skanderborg igen bliver et rigtig godt match”.


Foto: Sofie Schelde-Rasmussen sidst hun var i grønt


Sofie udtaler om sit skifte til Skanderborg:

Det føles som den helt rigtige beslutning, at jeg til sommer vender tilbage til Skanderborg Håndbold. Jeg glæder mig til at blive en del af det fantastiske træningsmiljø, som jeg ved, der er i Skanderborg. Og efter nogle gode snakke med Jeppe føler jeg mig også overbevist om, at Skanderborg er det sted, hvor jeg bedst kan fortsætte min udvikling og forhåbentlig også bidrage til at videreudvikle både holdet og miljøet. Jeg har tidligere haft 3 fede år i Skanderborg, og jeg er sikker på, at det næste bliver endnu et til samlingen”.


Velkommen tilbage, Sofie💚💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page