top of page

NY SKARP VENSTRE-FLØJ PÅ PLADS I SKANDERBORG

Skanderborg Håndbold henter EH Aalborg-målsluger til klubben til den kommende sæson


Den talentfulde venstre-fløj, Astrid Lynnerup, tørner ud i grønt for Skanderborgs Ligakvinder, når den nye sæson i Kvindeligaen starter op efter sommerferien.


Den 23-årige Lynnerup har de seneste år huseret i Nordjylland hos EH Aalborg, hvor hun i sæson 22/23 scorede hele 95 rene mål fra fløjen. Hun har i denne sæson været ramt af en skade, som hun dog heldigvis er meget tæt på at være fuldt tilbage fra.


Derfor er det også en cheftræner, der både glæder sig og har store forventninger til den nye fløjspiller:


I Astrid får vi en spiller med rigtig mange skudvarianter. Hun er en spiller med ben i næsen og som ikke er bange for at gå forrest, når kampene skal afgøres. Astrid stiller store krav til sig selv og sine holdkammerater, hvilket er med til at højne kvaliteten i både træning og kamp. Derfor ser jeg meget frem til og er sikker på, at vi i vores miljø i Skanderborg kan være med til at udvikle Astrid til en ligaprofil," lyder det fra cheftræner Kim Johansen.


Foto: Astrid Lynnerup i kamp (Foto: Erik Laursen)


Selv siger Astrid om sin aftale:

At få muligheden for at spille håndbold i Skanderborg er jeg utrolig taknemmelig over. Jeg har et positivt indtryk af klubben og deres værdier stemmer overens med mine egne. Særligt Skanderborgs træningsmiljø tiltaler mig rigtig meget, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere både fysisk og håndboldmæssigt. Min skadesperiode har gjort mig endnu mere ærgerrig efter at spille en masse håndbold, og jeg håber på at kunne bidrage med en masse gåpåmod og engagement,” lyder det fra Astrid Lynnerup.

 

Vi glæder os til at tage rigtigt imod Astrid til sommer💚💚💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page