top of page

GAMMEL KENDING VENDER HJEM TIL SKANDERBORG HÅNDBOLD

En plads på drømmestudiet i København betød, at det i første omgang kun blev til en enkelt sæson i grønt for den målfarlige højre fløj. Men fra sommer er hun tilbage på Skanderborgs Ligahold.

For til den kommende sæson er det nemlig lykkedes Henriette Hansen at flytte sit studie til Aarhus, og der venter derfor et rigtig glædeligt comeback i den grønne trøje.

Henriette gav et fantastisk indtryk, sidst hun var her, hvor hun med sin fart og aggressivitet var en evig trussel for modstanderne. Det er derfor en rigtig dejlig nyhed, at hun til den kommende sæson bliver en del af Skanderborgs ligahold igen.


Henriette fortæller selv:

”Jeg glæder mig helt vildt til at trække i den grønne trøje igen. Efter et års pause har motivationen for håndbold aldrig været større. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. Jeg ser frem til at blive en del af det gode træningsmiljø og sammenholdet på holdet.”


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler: ”Jeg turde næsten ikke at tro det, da Henriette fortalte, at hun var klar til at spille for os igen til den kommende sæson, hvis det lykkedes hende at rykke sit studie.

Og da det så endelig gik igennem, følte jeg virkelig, at vi i Skanderborg havde fået en lille gave. Både som menneske og som spiller passer Henriette utrolig godt ind her i Skanderborg. Hun leverer altid på et højt niveau i begge ender af banen, og jeg er sikker på, hun kommer til at bidrage utrolig positivt i den kommende sæson. Jeg er derfor rigtig glad for at få Henriette tilbage til Skanderborg og glæder mig meget til at genoptage samarbejdet”.


Velkommen tilbage, Henriette!! 💚💚Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page