top of page

EMILIE BECH TAGER ENDNU EN SÆSON I GRØNT

"De sidste dages gode nyheder efterfølges af endnu en rigtig god nyhed; nemlig at Emilie Bech også i den kommende sæson er at finde i Skanderborg Håndbold. "


Bech har efterhånden været i Skanderborg i mange sæsoner - på nær lige en enkelt afstikker til Hadsten i sæson 19/20. Derfor er det utroligt glædeligt, at vi i Skanderborg Håndbold formår at holde på en af de spillere fra vores eget akademi, der gennem tre sæsoner i ligaen har opbygget meget værdifuld erfaring.


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler:

”Vi er enormt glade for, at Bech bliver endnu en sæson og fortsætter det gode arbejde. Bech har virkelig udviklet sig meget i de seneste sæsoner, og jeg tror på, der er meget mere potentiale at forløse. Særligt sit forsvarsspil har hun rykket i den seneste periode, og det er altid en fornøjelse at se, hvordan hun arbejder med detaljerne i sit spil. Det glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde videre med sammen med Bech og resten af holdet”.

Foto: Emilie Bech mod Esbjerg


Bech begrunder selv valget for at blive endnu en sæson i Skanderborg:

” Jeg er enormt glad for, at næste sæson igen bliver i den grønne trøje. Jeg er stadig rigtig glad for at spille i Skanderborg og føler, det er et godt sted at fortsætte min udvikling. Samtidig betyder folk på og uden for banen utroligt meget, og det er med til at gøre, at det er med et smil på læben, man møder op til både kamp og træning. Alle byder ind med en masse fight og vilje til konstant at udvikle sig, og det glæder jeg mig til fortsat at være en del af”.


Kæmpe tillykke til Bech med forlængelsen.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page