top of page

DE DANSKE HÅNDBOLDMESTRE GÆSTER FÆLLEDHALLEN

På onsdag den 7. september kl. 18.30 tager Skanderborgs Ligakvinder imod de danske mestre fra Odense Håndbold.


Odense kommer til Skanderborg med en perlerække af landsholdsspillere, anført af de store danske profiler Althea Reinhardt, Rikke Iversen og Mie Højlund. Foruden de mange landsholdsspillere har Odense også de to tidligere Skanderborg-piger Sidsel Mejlvang og Trine Knudsen med på holdet. Så der er rigtig mange kendte ansigter at finde på udeholdet.


Foto: Keeper Anna Veng Kristensen


For de grønne er det sæsonens anden hjemmekamp og igen mod et formodet tophold. Pigerne har arbejdet hårdt for at lægge yderligere lag på deres spil i forhold til sæsonens første kampe, og håber dermed undervejs i kampen at kunne drille storfavoritterne fra Odense lidt.


Så kom på Fælleden på onsdag og se de mange landsholdsspillere i aktion i Skanderborg, samt for at hjælpe de lokale til at gøre en god figur mod mestrene.


De grønne er helt sikkert klar til opgaven og glæder sig til at møde nogle af fagets allerbedste spillere. Det er altid en fornøjelse at måle sig mod et af landets bedste hold, og ikke mindst en stor oplevelse for vores mange unge spillere.


Vi glæder os til at se rigtig mange publikummer på lægterne på Fælleden til en forhåbentlig flot kamp.// P.v.a. Dameligaudvalget, Tom Kristensen


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page