top of page

Aarhus United – Skanderborg Håndbold Kvalspil 27-4-2024

Skanderborgs ligakvinder vandt lørdag eftermiddag i Aarhus.


I en uskøn affære vandt Skanderborgs ligakvinder anden kamp i kvalifikationsspillet.

Kampen startede tæt, og Aarhus bragte sig flere gange foran. Dog gik Skanderborg foran med en enkelt til pause, efter kontrafasen for alvor kom i gang.


Anden halvleg startede fornuftigt, men en velspillende Sabine Englert i det aarhusianske mål gjorde det momentvist svært. Igen i anden halvleg blev kontrafasen afgørende, og Skanderborg ender med at vinde kampen 29-26 (17-16).

Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller: “Vi spiller igen i dag bestemt ikke 60 gode minutter, og vi laver for mange fejl.

Jeg vil alligevel rose holdet meget for deres indsats, jeg synes vi holder os til konceptet, og formår at få tilrettet de små detaljer.

I dag har vi mange spillere der byder ind, og jeg vil gerne fremhæve Filippa Nedovic for en stærk indsats i begge ender. Efter ikke at være kommet ind i onsdags, synes jeg Filippa i dag viser hun er klar til at gribe muligheden når den byder sig.

Nu venter der den næste uge to spændende kampe mod Bjerringbro og Ringkøbing der kommer til at afgøre kvalifikationsspillet

 

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page