top of page
Erhvervsnetværket i Skanderborg Håndbold - SoMeBillede.jpg

SKANDERBORG HÅNDBOLD
ERHVERVS-NETVÆRK
 
#OPLEVELSER - RELATIONER - FORRETNING

#Skanderborg Håndbold Erhvervsnetværk er et nyt - og anderledes - netværkstilbud til virksomheder og sponsorer, som er skabt for at støtte op om Skanderborg Håndbolds Ligakvinder og den fremadrettede talentudvikling på kvindesiden i klubben.

Skanderborg Håndbolds Erhvervsnetværk adskiller sig fra mange traditionelle erhvervsnetværk, ved at fokusere på at skabe relationer og forretning for deltagerne gennem gode fælles oplevelser og lidt mere uformelle rammer for netværkets møder og aktiviteter.

 

Ambitionen er at tilbyde et levende netværk baseret på sportslige, kulturelle, kulinariske og faglige fælles oplevelser, inspiration og forretningsudvikling.

Se mere om netværket herunder!

Hvorfor deltage i et erhvervsnetværk?

#Skanderborg Håndbold Erhvervsnetværk er en god måde at skabe nye relationer for dig og din virksomhed.

 

Netværket har til formål at udvikle værdiskabende relationer imellem de deltagende virksomheder, og gennem et varieret og inspirerende program, at tilføre ny viden og perspektiver, der kan udvikle og styrke deltagernes forretning.

 

Vi tror på, at fælles oplevelser i mere uformelle rammer er nøglen til at danne stærke relationer og dermed også styrke deltagernes forretning. Og derfor er der lagt særlig vægt på at give deltagerne en række sportslige, kulturelle, forretningsmæssige og kulinariske oplevelser sammen

Blandt oplevelserne tilbydes deltagerne et antal ture "ud af huset" for at møde spændende virksomheder og personer - blandt andet et besøg på #Ruths Hotel i Skagen med overnatning, hvor der udover god mad og vin vil være et spændende aktivitetsprogram, samt et eksklusivt foredrag med hoteldirektør Tom Boye omkring bl.a. ledelse og forretningsudvikling.

Se indhold og aktiviteter HER!

Hvem deltager?

Deltagerne i netværksgrupperne kan være både store og små virksomheder og fra alle brancher i erhvervslivet. Man kan have tilknytning til Skanderborg og omegn, men det er ikke et krav.

 

Der vil være mulighed for, at deltagerne kan invitere gæster med på de ordinære netværksmøder. Gæster kan være både sponsorer eller ikke-sponsorer, som kan deltage i ét møde uden at binde sig yderligere.

Alle gæster skal dog anmeldes på forhånd til den netværksansvarlige.

Hvor ofte mødes man?

Deltagerne i netværksgruppen mødes ca. hver 14. dag i perioden.

Møderne i netværket afholdes både som morgenmøder og fyraftensmøder, men en del af netværkets aktiviteter sker også som ture ud af huset, events eller i forbindelse med VIP-arrangementer forud for Ligakampe.

Forud for hvert netværksmøde vil en agenda blive sendt ud på mail til netværksmedlemmerne.

 

Nogle af møderne kan holdes ude hos deltagerne i netværket, og på den måde kommer netværket rundt og besøger de forskellige virksomheder.

Der vil være maksimalt 25 virksomheder pr. netværksgruppe.

Indhold og facilitering​

Netværksmøderne indhold tilrettelægges og faciliteres, så der er en god blanding af oplæg, dialog, inspiration og uformel networking.

Deltagende virksomheder får god lejlighed til at præsentere deres virksomhed, produkter og samarbejds-muligheder for netværket.

 

Netværket faciliteres af Michael Blohm fra Ausfahrt.com og Louis Ebler fra Bake The Cake.

 

Michael har mange års erfaring med netværk fra bl.a. Viborg Håndbold, SønderjyskE Håndbold, DHG, samt diverse fodboldnetværk og har de sidste 11 år som selvstændig bygget et stort netværk op i Tyskland.

 

Louis har ligeledes stor erfaring med facilitering og drift af netværk. Louis har derudover været del af forskellige erhvervsnetværk i bl.a. Horsens Håndbold og AGF Fodbold, og er endvidere lokal forankret i Skanderborg med et godt kendskab til det lokale erhvervsliv.

Program og Priser​ - 2022/23

Netværket starter op i efteråret 2022 og kører et år ad gangen.

Inkluderet i prisen er blandt andet:

Netværksmøder og arrangementer:

 • 4 x Morgen-Netværksmøder

 • 4 x Netværksmøder med VIP-deltagelse og spisning ifm. hjemmekampe i kvindeligaen 

 • 3 x After-Work-arrangementer ”ude i byen” inkl. øl/vin

 • 4 x Team-møder 

 • 1 x Netværkstur til Ruths Hotel i Skagen med overnatning, forplejning, foredrag m.m.

 • 1 x Julefrokost

 • 1 x Sæsonafslutnings-arrangement

Eksponering og hospitality:

 • 2 x Sæsonkort til hjemmekampe i Kvindeligaen

 • 20 x kunde/medarbejder-billetter til hjemmekampe i Kvindeligaen

 • Deltagerne eksponeres som Netværkspartner på Skanderborg Håndbolds hjemmeside med

 • firmalogo og link til egen hjemmeside, samt i kampprogrammer

Pris:

Prisen for deltagelse i Erhvervs-netværket i sæsonen 2022/23 er kr. 11.995 ex. moms.

 

Har din virksomhed i forvejen en partner/sponsor-aftale er prisen kr. 9.995 ex. moms

Tilmelding:

Er du interesseret i at høre mere eller tilmelde dig netværket, så kontakt os for en snak!

Indhold
bottom of page