top of page

SUCCESRIG SKANDERBORG-IVÆRKSÆTTER BLIVER GULD PARTNER I HÅNDBOLDKLUBBEN

Gennem mere end 50 år har ingeniør Benny Frandsen været en af Skanderborgs markante og succesrige iværksættere.


Nu har han solgt sin virksomhed, design- og belysningskoncernen Frandsen Group og er gået på pension. Bennys engagementet er dog intakt, hvilket vi har kendt til og nydt godt af i Skanderborg Håndbold i en årrække, hvor Benny har været med i sponsor- og støttekredsen. Nu sætter han turbo på sin støtte ved at gå ind som GULD Partner med en treårig aftale.


Dette engagement har enorm betydning for Skanderborg Håndbold. Med sin støtte sender Benny et klart og meget kærkomment signal om at bakke op om de mange ildsjæle, som har givet Skanderborg Håndbold den position, som klubben har i dag, som en af landets største håndboldklubber samt en af de klubber som udvikler flest talenter til både egne hold og til diverse ungdomslandshold.


Netop talentudviklingen er noget af det Benny ønsker at støtte op om som GULD Partner.


Sponsoratet er delt op, sådan at en pæn del af sponsorpengene kommer til at gavne ungdomsafdelingen og de mange unge, der er på vej mod SHEA-alderen som U17 og U19 spillere på Skanderborg Håndbold Elite Akademi. Derudover er sponsoratet også rettet mod herreseniorelite, dameseniorelite og klubbens arbejde med at indsluse egne talenter på ligaholdene for både kvinder og herrer.


Alle, der kender Benny ved, at sporten er en hjertesag for ham. Efter eget udsagn var han i sine unge år den bedste på fodboldholdet i fødebyen Troldhede og sporten fylder stadigvæk meget i hans liv.


Efter han for et lille års tid siden solgte sin familievirksomhed til Troels Holch Povlsens fra Nine United-koncern, har han sammen med sine børn og medejere af Frandsen Group, Peter og Pernille, overvejet hvordan han kan glæde og gøre gavn med de muligheder, som virksomhedssalget har givet ham.


Virksomheden, Frandsen Belysning, blev stiftet for mere end 50 år siden, hvor den havde til huse i hjemmet i Vestergade. I begyndelsen af 1960 byggede Benny fabrikken på Danmarksvej i industrikvarteret i Skanderborg Øst. Siden 2009 har virksomheden, under navnet Frandsen Group, haft domicil i det moderne og meget velfungerende hovedsæde i industrikvarteret nord for Horsens med facade ud mod motorvejen, hvor Frandsen Group udviklede sig til en førende dansk design- og belysningsvirksomhed.


I Skanderborg Håndbold glæder vi os over resultatet af Bennys og børnenes overvejelser efter salget af Frandsen Group. Deres initiativ og lyst til at støtte vores arbejde er noget, vi virkelig sætter pris i Skanderborg Håndbold”.

- lyder det fra Jens Christensen, formand i Skanderborg Håndbold.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page