top of page

STÆRK TRIO PÅ PLADS I SKANDERBORG-MÅLET

Isabella Mathorne fuldender den kommende sæsons målmands-trio hos Skanderborgs Ligakvinder


Da den 18-årige Isabella Mathorne i denne sæson blev kastet direkte for løverne i håndboldligaen, greb hun bare chancen i stiv arm og beviste, at hun har både evnerne og viljen til at begå sig som målvogter i håndboldligaen.


Derfor bliver hun næste år en del af en målmandstrio på ligaholdet, samtidigt med at hun fortsat vil have en tilknytning til SHEAs U19-hold.


Kim Johansen udtaler:

"Isabella kommer til at presse Sarah og Stine max til træning for at bevise, at hun skal have ligakampe, og den konkurrence bliver rigtig sund. Isabella bliver stadig en del af SHEAs U19 hold, hvor hun også kommer til at spille kampe".


"Jeg er sikker på, at hun i perioder af sæsonen kommer til at stå så godt, at hun også får tilkæmpet sig ligakampe. Derudover er det vigtigt for os, at vi også hele tiden har nogen, der kan være med til at styrke vores ungdomsmiljø på SHEA, og der får Isabella en vigtig rolle næste år".


Foto: Isabella Mathorne i aktion i ligaen (Foto: Ole Nielsen)


Om aftalen siger Isabella selv:

Skanderborg har et helt unikt miljø omkring talentudvikling, som jeg har nydt godt af på SHEA de sidste to år. Efter at have spillet med i kvindeligaen hele efteråret, har jeg klart fået mod på mere. Så da klubben tilbød mig en kontrakt, der giver mig mulighed for at kombinere mit sidste ungdomsår på SHEA U19 med mere erfaring på liga-niveau, var jeg slet ikke i tvivl”.


Alle grønne ønsker Isa tillykke med aftalen!.

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page