top of page

STÆRK HØJREFLØJS-DUO PÅ PLADS

Når Ligakvinderne tørner ud i den nye sæson, bliver det igen med høj kvalitet på højre fløj


Emilie Bech, som rundede 100 ligakampe for Skanderborg Håndbold i år, bliver en af de mere rutinerede spillere på det nye Skanderborg-hold til næste sæson, hvor hun skal danne makkerpar med Anne Sofie Filtenborg på højre fløj.


Kommende cheftræner Kim Johansen siger således om forlængelsen:

Vi er rigtig glade for, at Emilie har valgt at forlænge med os. Emilie er altid velforberedt til både træning og kamp og kender med sine + 100 ligakampe kulturen i Skanderborg rigtig godt. Emilie er en dygtig forsvarsspiller og er også god i kontrafasen. Jeg har en stor tro på, at vi med nye øjne og en masse tillid kommer til at se en endnu skarpere Emilie Bech til kommende sæson. Og så er vi bare rigtig tilfredse med den højre-duo, som vi har til kommende sæson i Emilie og Anne Sofie”.


Foto: Emilie Bech i aktion for de grønne (Foto: Ole Nielsen)


Om forlængelsen siger Emilie Bech selv:

Jeg er glad for at næste sæson igen bliver i den grønne trøje. Jeg er stadig rigtig glad for at spille i Skanderborg og føler, det er et godt sted at fortsætte min udvikling. Træningsmiljøet er utrolig godt og alle menneskerne både på og uden for banen betyder utrolig meget, og gør, at det er et dejligt sted at være. Så alt i alt glæder jeg mig bare til endnu en sæson”.


Tillykke til Bech og til klubben med forlængelsen!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page