top of page

SOFIA STENHOLT FORTSÆTTER I SKANDERBORG HÅNDBOLD

Den unge talentfulde bagspiller har taget skridtet fra ungdom til senior på flotteste vis, og er også i næste sæson klar til at fortsætte sin udvikling i Skanderborg


Sofia havde allerede i sæsonen 20/21 sin ligadebut på kvindeligaholdet i Skanderborg på udebane mod Viborg HK. Herefter var hun ad flere omgange med på ligaholdet og fik tilegnet sig værdifuld erfaring fra allerøverste hylde, inden hun op til denne sæson rykkede op fra SHEA for udelukkende at spille ligahåndbold. Skridtet fra ungdom til senior har Sofia klaret utrolig imponerende, og vi er derfor helt vildt glade for, at Sofia har lyst til at blive i grønt minimum endnu en sæson og fortsætte sin flotte udvikling.


Om aftalen fortæller Sofia:

” Jeg er utrolig glad for at kunne spille i den grønne trøje et år mere. Skanderborg har for mig været et enormt godt sted at starte med mit første senior-år. Jeg er blevet mødt af rigtig mange dygtige og gode mennesker, som har været med til at give mig en masse erfaringer og gode oplevelser. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte i et godt miljø, og et sted hvor jeg trives og har det godt både på, men også uden for banen”.

Billede: Sofia Stenholt


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler:

”Jeg er virkelig glad for, at Sofia har lyst til at blive i Skanderborg. Jeg synes, at Sofia er en enormt spændende spiller med mange kompetencer både på dueller og nærskud. Derudover kommer hun med stor fart og aggressivitet, og jeg er overbevist om, at vi kan få de kompetencer udviklet endnu mere. Det er altid en fornøjelse at få lov at se talentfulde spillere som Sofia, som vi gennem flere sæsoner har haft med hver uge til træning som SHEA-spiller, komme op og gøre sig gældende på ligaen”.


Alle i og omkring klubben ønsker Sofia tillykke med aftalen💚Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page