top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD SIKRER SIG ENDNU EN LIGASÆSON

Onsdag aften fik Skanderborg et enkelt point på hjemmebane mod Randers HK - et point der viste sig at være nok til at sikre, at Skanderborg Håndbold for femte sæson i træk har et hold i Kvindeligaen.


Skanderborg Håndbold sluttede grundspillet med imponerende 15 point, og med samlet 4 point i kvalifikationsspillet kan Skanderborg ikke hentes, på trods af at sidste spillerunde endnu mangler – med Skanderborg som oversidder. Dermed spilles der igen Kvindeliga på Fælleden næste sæson.

En vild kamp og en helt vild afslutning. Så kort kan man vel beskrive onsdagens drama. Nede med 3 til pause, fik vi en kanon start på 2. halvleg. Her gik vi fra 12-15 til 18-17 efter 38 minutter og havde virkelig momentum. Det fik Randers dog sat en prop i, og de bragte sig faktisk foran 20-23 med lidt mere end 6 minutter igen. Her så det sort ud, men fremragende fight og marginaler på vores side gav et uafgjort resultat.


Med Aarhus Uniteds sejr i Ringkøbing var pointet nok til at sikre sig endnu en sæson i Kvindeligaen:


- "Lige nu er vi helt vildt glade. Vi synes virkelig, vi har strikket en rigtig flot sæson sammen, og kan vel (hvis vi selv skal sige det) fortjent kalde os et ligahold næste sæson. Derfor behøver jeg heller ikke gå ind i at lave en dybere analyse af kampen. Vi har løst opgaven! Vi var gode i grundspillet, og vi har været tilpas dygtige i kvalifikationsspillet – det er vi rigtig stolte af.


- "Vi vil gerne sige tusind tak for opbakningen hele sæsonen: Både til alle vores trofaste tilskuere, men i særdeleshed også alle de frivillige. Det her er ikke bare en holdindsats af holdets dygtige spillere, men en helhjertet indsats af hele Skanderborg Håndbold. Tusind tak for opbakningen!” slutter træner Peter Jagd.


Skanderborgs Ligakvinder holder nu en fortjent pause. Inden sommerferien venter dog en kamp i Santander Cup’en mod Kolding HK. Dato og tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men vi melder selvfølgelig ud, så snart det er på plads.


Stort tillykke til spillere og trænere: Vi glæder os til at se dem i Kvindeligaen 2022/23.

Skanderborgs målscorere: Thea Rasmussen 6, Emilie Ytting 4, Henriette Hansen 4, Stine Kristensen 2, Stine Baun 2, Cecilie Mørch 2, Emma Ernst 2, Mathilde Storgaard 1 og Laura Borg 1.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page