top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD HENTER PROFIL I DEN SVENSKE LIGA

Sidste sæson var hun suveræn topscorer i den svenske håndbold-liga. Til sommer skal hun spille liga for Skanderborg Håndbold.


Den 26-årige playmaker, Mia Lagumdzija, forlader til sommer den svenske liga til fordel for en rolle som playmaker hos de grønne ligakvinder i Skanderborg.


Mia Lagumdzija har de seneste sæsoner gjort sig bemærket i sin klub Kungälvs HK, hvor hun bl.a. i sæson 2022/23 med hele 144 mål og 58 assists i 22 kamp blev topscorer i den svenske eliteserie. Året før var hun næstmest scorende, mens hun aktuelt indtager en 5-plads på den svenske topscorer-liste.


Billede: Mia Lagumdzija i aktion. (Foto: Michael Erichsen)


Udover at lave mange mål ligger hun også helt i top på assists, og det er derfor en tilfreds cheftræner, der ser frem til, at Mia bliver en del af truppen til næste år:


Vi er rigtigt glade for at få Mia til klubben næste år. Mia har de sidste 3 sæsoner været en stor profil i den svenske liga både på mål og assists. Mia er sulten for at vise sig frem i den danske liga, men samtidig har hun i vores samtaler også gjort det klart, at hun er kommet for at arbejde hårdt og videreudvikle sig som håndboldspiller”, siger Kim Johansen og fortsætter:


Mia kommer til at spille både playmaker og venstreback for os, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med at arbejde med hende. Derudover passer Mias værdier omkring hårdt arbejde og fokus på udvikling også bare rigtigt godt med vores værdier i Skanderborg”, slutter Kim Johansen.


Om skiftet til Skanderborg Håndbold og den danske liga, siger Mia Lagumdzija selv:


Jeg er virkelig glad for at blive en del af Skanderborg Håndbold i næste sæson, da det er et hårdtarbejdende hold med store ambitioner og et stærkt træningsmiljø. Jeg ser frem til at udvikle mig yderligere som håndboldspiller sammen med mine nye holdkammerater i en af verdens bedste ligaer. Jeg er overbevist om, at Skanderborg er det rette sted for mig, og jeg håber at kunne bidrage til ny succes næste sæson sammen med dette unge hold."

 

Velkommen til Skanderborg, Mia!

 


Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page