top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD HENTER PLAYMAKER I KØBENHAVN

Efter 2 sæsoner i Ajax København tørner den 23-årige playmaker Súna Hansen efter sommer ud for de grønne i Skanderborg Håndbold


Vi er utroligt glade for at meddele, at Skanderborg Håndbold har indgået en foreløbigt 1-årig aftale med den dygtige playmaker Súna Hansen, som aktuelt fordeler boldene i både Ajax København og på det færøske landshold.


Efter nogle gode samtaler mellem klubben og Súna, blev det hurtigt klart, at der var tale om et rigtigt godt match både på det håndboldmæssige og det personlige plan, hvilket glæder cheftræner Kim Johansen:


Der er ingen tvivl om, at Súna bliver en stor gevinst for os næste sæson. Súna bliver rigtig vigtig for os i angrebsspillet, både som spilstyrer, men også på egne kompetencer. Súna er rigtig stærk i både duel- og assist-spillet, og jeg er overbevist om, at hun vil lægge yderligere lag på sit spil i begge ender. Súna virker rigtig sulten og kommer samtidig med noget ligaerfaring, hvilket er to ting, som har været vigtige for os i valget af playmaker.”


Billede: Súna Hansen i aktion i Kvindeligaen


Súna Hansen selv siger om aftalen med Skanderborg Håndbold:


At blive en del af Skanderborg håndbold er et stort skridt for mig og min karriere. Jeg ser virkelig frem til at blive en del af holdet og klubben. Det er tydeligt for mig, at Skanderborg Håndbold prioriterer udvikling og dedikation højt, hvilket matcher godt med mine egne ambitioner og værdier som spiller. Jeg ser virkelig frem til at blive en del af træningsmiljøet, og jeg er sikker på, at det er det helt rigtige skridt for mig og min karriere. Sammen med mine kommende holdkammerater, er jeg sikker på, at vi kommer til at arbejde benhårdt, for at vi kan opnå vores fælles mål. Jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af Skanderborg Håndbold.”


Velkommen til Skanderborg, Súna!

 

 


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page