top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD HENTER FLØJSPILLER I VIBORG

"Hun er en hurtig og eksplosiv venstre fløj og en meget dedikeret og professionel spiller."


Vi er glade for at kunne fortælle, at Laura Holm i den kommende sæson er at finde i Skanderborg Håndbold. Laura har de seneste to sæsoner spillet i Viborg HK. Her har hun flere gange vist prøver på sit store talent. Vi har en stor tro på, at vi kan hjælpe Laura til at udvikle sig yderligere, og blive en profil på venstre fløj i kvindeligaen:

 

Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Vi har været inde i en god proces omkring holdsammensætning til den kommende sæson, og i den forbindelse har Laura stået højt på vores liste efter det blev klart, at Rikke Hoffbech skulle videre.


Vi er overbeviste om, at vi kan bidrage til at udvikle Lauras allerede høje niveau. Laura er en hurtig og eksplosiv venstre fløj med en meget spændende fysik. Derudover har vi i vores dialog med Laura mødt en meget dedikeret og professionel spiller, som vi glæder os til at få ind på holdet og blive en del af den stærke udviklingskultur, der kendetegner Skanderborg Håndbold."


Billede: Laura Holm


Om skiftet til Skanderborg siger Laura Holm:

“Jeg har besluttet mig for at skifte til Skanderborg, da det er tid til at prøve noget nyt. Klubben tiltaler mig meget, da den prioriterer talentudvikling, som er et godt match i min udvikling, i og med at jeg er på udkig efter mere spilletid. Alle på og omkring holdet virker rigtig søde, og miljøet minder meget om det, jeg er vant til. Derfor tror og håber jeg også på, at jeg hurtigt kommer til at tilpasse mig”.


Alle i og omkring klubben byder Laura velkommen til Skanderborg Håndbold 💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page