top of page

Skanderborg Håndbold forlænger med trænerduo frem til 2021

Skanderborg Håndbold har forlænget kontrakten med cheftræner Jeppe Vestergaard og assistenttræner Peter Jagd, så den nu gælder frem til sommeren 2021.


Forlængelsen med de to trænere sker efter et halvt år, hvor ligadamerne har været inde i en opadgående formkurve og har spillet gode og tætte kampe i efteråret, og inklusiv to flotte sejre mod henholdsvis Ajax København og EH Aalborg.


Vi har en trænerduo, som gør et fantastisk stykke arbejde, som er topmotiverede og professionelle og som spillerne er glade for at arbejde sammen med. Derfor er vi tilfredse med at kunne forlænge samarbejdet, så vi både kan nå vores målsætninger og fortsat udvikle talenter og skabe gode oplevelser for byens håndboldfans, lyder det fra sportschef Henrik Lyngby.

Også trænerduoen Vestergaard og Jagd er glade for forlængelsen:


Jeg er glad for kunne fortsætte som træner for Skanderborg Håndbolds ligadamer, fordi det er en fantastisk klub, hvor forholdene omkring både os som trænere og holdet er topprofessionelle, siger cheftræner Jeppe Vestergaard. Og så står vi i spidsen for et talentfuldt håndboldhold.Første del af sæsonen er gået med at sammenspille et helt nyt hold og finde vores eget udtryk og spillestil. Og nu er vi også begyndt at se resultaterne af dette arbejde på banen, hvor vi spiller tætte kampe selv med de bedste i ligaen. Efter julepausen er vi klar til at høste frugterne af det arbejde i form af flere sejre, siger assistenttræner Peter JagdSkanderborg Håndbold ligger aktuelt nummer 13 i damernes liga. Første kamp i det nye år er lørdag den 4. Januar kl. 16.10 på udebane mod Viborg HK.


Første hjemmekamp er lørdag den 11. Januar kl. 15.00 mod Randers HK.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page