top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED MÅLVOGTER

"Med sin seriøse indstilling lægger hun hele tiden lag på sit spil, og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte vores samarbejde"


Det er med stor glæde, at Skanderborg Håndbold kan meddele, at klubben har forlænget samarbejdet med målvogter Anna Veng med endnu en sæson. Anna er i gang med sin tredje sæson på Skanderborgs ligahold og tager til sommer fat på den fjerde. Dette giver mulighed for en god kontinuitet, og Anna er en del af en stærk stamme, der har haft stor betydning for holdet de seneste sæsoner.


Om forlængelsen siger Anna Veng:

” Jeg er rigtig glad for at trække i Skanderborg-trøjen igen til næste sæson. Ved min forlængelse for et år siden lagde jeg vægt på holdets potentiale og på mulighederne for at udvikle mit eget spil. Jeg har fået meget med i rygsækken, også i denne sæson, men der er stadig meget at lære for mig ved at spille i Skanderborg, og samtidig har jeg fortsat en stor tro på vores muligheder og kvaliteter som hold. Dem håber og tror jeg, at vi i fællesskab kan få til at skinne endnu tydeligere igennem - både i resten af denne sæson og efter sommer. Og det glæder jeg mig meget til at være en del af".


Billede: Anna Veng


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler:

”At så dygtige spillere som Anna, der har været her i flere sæsoner, har lyst til at forlænge, gør mig meget glad. Anna er ligeledes en af de spillere, der har fået sin håndbold-opdragelse på SHEA, og herefter slået sit navn fast i ligaen. At Anna forlænger betyder rigtig meget, og jeg synes, at hun hele tiden udvikler sig positivt. Med sin seriøse indstilling lægger hun hele tiden lag på sit spil, og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte vores samarbejde”.


Alle i og omkring klubben ønsker Anna tillykke med forlængelsen.Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page