top of page

SKANDERBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED FORMSTÆRK BAGSPILLER

"Man glemmer nogle gange, at hun stadig er ung, selvom hun har været med i ligaen i en del sæsoner."


Line Berggren kom til Skanderborg Håndbold op til denne sæson, og har flere gange vist prøver på sit høje niveau. Senest mod Ajax i weekenden, da hun bidrog med 9 mål og flere flotte assists. Så det er naturligvis en nyhed, der skaber glæder, at Line bliver hos os i næste sæson.

Om forlængelsen fortæller Line:


Jeg er glad og stolt over, at jeg til næste sæson også kan kalde mig for Skanderborg-spiller. Jeg har været enormt glad for min første tid i klubben, og jeg føler, at alle har taget rigtig godt imod mig.


Der er en masse fantastiske mennesker i og omkring klubben, som gør, at jeg føler mig tilpas i klubbens omgivelser. Jeg elsker at komme til træning og jeg ser stor mulighed for personlig udvikling. Derudover har jeg stor tro på os som hold, og derfor var det ikke et svært valg for mig”.


Fra cheftræner Jeppe Vestergaard lyder det:

”Jeg synes, det er enormt spændende at arbejde med Line. Line rummer nogle åbenlyse kompetencer både fysisk og håndboldmæssigt. Man glemmer nogle gange, at Line stadig er ung, selvom hun har været i ligaen i en del sæsoner. Jeg tror på, at vi stadig kan udvikle Line meget, og synes hun passer utrolig godt ind i den måde, vi spiller håndbold på i Skanderborg. Så jeg glæder mig meget over, at vi kan holde på en spiller af Lines kaliber”.


Kæmpe tillykke til Line Berggren. Vi glæder os til endnu en sæson.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page