top of page

SKANDERBORG FORSTÆRKER LIGATRUPPEN

Anne Berggreen skifter med omgående virkning til Skanderborg Håndbold.

Anne Berggreen har indtil nu spillet i Randers HK, men efter at klubben desværre gik konkurs tidligere på måneden, stod Anne Berggreen pludselig uden et sted at spille i denne sæson. Da Skanderborg Håndbold samtidig i pausen nåede til enighed med Caroline Rasmussen om at ophøre samarbejdet, åbnede der sig en oplagt mulighed for både Skanderborg Håndbold og Anne Berggreen.


Om tilknytningen af Anne Berggreen siger cheftræner Jeppe Vestergaard:

”Jeg er virkelig glad for, at det lykkedes at lave en aftale med Anne, som med sin fysik og skudkvalitet vil kunne bidrage med noget af det, vi har manglet i vores værktøjskasse. Anne har været en spiller, som vi selv har brugt en del tid på til vores taktikmøder. Derfor er det positivt, at vi nu er på hold med hende i stedet. Anne giver os en bredde i truppen, som uden tvivl vil give os yderligere kvalitet både til træning og i kamp. Derudover har vi i vores samtaler med Anne fået et positivt indtryk af en hårdtarbejdende og ihærdig spiller, der passer godt ind i det miljø, vi har Skanderborg Håndbold”.


Også Anne Berggreen ser positivt på skiftet til Skanderborg Håndbold:

”Jeg glæder mig til at skulle spille i Skanderborg Håndbold og blive en del af holdet. Efter en turbulent tid i Randers HK med konkurs bliver det dejligt at komme tilbage på håndboldbanen. Jeg har altid syntes godt om Skanderborg Håndbold og klubbens træningsmiljø, og jeg ser meget frem til at blive en del af det”.

Vi byder Anne velkommen til Skanderborg Håndbold.


Spiller-info:


Navn: Anne Højberg Berggreen

Alder: 24 år

Højde: 1,82

Skudarm: Venstre

Tidligere klubber: Team Esbjerg, Fredericia, Hadsten og Randers HK

Debut for Skanderborg:

Søndag den 27/11/22 kl. 16.00 i Ringkøbing

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page