top of page

REXHEPI FORLÆNGER I SKANDERBORG

Det unge stortalent har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold med foreløbigt 1 år


Verona Rexhepi skal også spille ligahåndbold i Skanderborg næste år. Det blev en realitet, da hun og klubben i sidste uge blev enige om en forlængelse med foreløbigt 1 år.


Verona, som indtil denne sæson var en del af klubbens talentakademi SHEA, har allerede i første halvdel af ligasæsonen vist mange prøver på sit store talent. Et talent, som den kommende cheftræner glæder sig til at forløse yderligere i den kommende sæson:


Vi ser meget frem til at kunne fortsætte samarbejdet med Verona og understøtte hendes fortsatte udvikling som håndboldspiller. Verona har et enormt potentiale, og vi skal sammen søge at få bygget flere lag på hendes spil, få udfoldet flere af hendes kompetencer yderligere og arbejde på, at hun bliver 2-vejs-spiller. Verona kommer blandt andet med et virkelig godt skud og en god fysik. Derudover er hun også en stærk duel-spiller," lyder det fra cheftræner Kim Johansen.


Foto: Verona Rexhepi i aktion for de grønne (Foto: Erik Laursen)


Selv siger Verona om forlængelsen:

Jeg er utrolig glad for at fortsætte med at spille i Skanderborg Håndbold i den kommende sæson. Min første ligasæson har været meget lærerig, og jeg ser frem til at kunne tilegne mig endnu mere erfaring og udvikle mine spillekompetencer yderligere,” lyder det fra Verona Rexhepi.

 

Alle i klubben er superglade for forlængelsen og ser frem til et år mere med Verona på holdkortet💚💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page