top of page

Referat Skanderborg Håndbold - Nykøbing F. Håndboldklub 24-30 (10-14)

Det bliver en rodet start på kampen. Holdene laver tilsammen 7 tekniske fejl i løbet af de første 5-6 minutter. Stillingen er her 2-2. Herefter følger en periode hvor NFH får skabt et lille hul, og bringer sig på 7-4 og 8-5. Det bliver dog hurtig reduceret til 7-8. Nogle brændte muligheder op til pausen, lykkes NFH med at få skabt et hul igen og bringer sig på 10-14.

 

NFH kom bedst ud fra pausen og er hurtigt foran med 6 mål. Herefter får Skanderborg bragt sig tilbage på 16-19 og med mulighed for at reducere til 17-19. 3 angreb der i streg bliver afsluttet med fejl eller med for lidt kvalitet - betyder 3 nemme scoringer til NFH.

Det bliver en halvleg hvor hver gang Skanderborg formår at indhente nogle mål, så svare NFH igen med nogle kontramål til at straffe angreb der bliver afsluttet med for lav kvalitet. Skanderborg får dog holdt sig inde i kampen, uden for alvor at være tætte på at vende kampen. Med 7 minutter igen står den 22-26. Der bliver satser til sidste som desværre ikke lykkes, hvorfor det ender med et nederlag på 24-30.

 

“Det bliver desværre en kamp hvor vi ikke kontinuerligt får ramt vores offensive niveau. Vi laver alt for mange fejl, som Nykøbing straffer os benhårdt på. Det kan og skal vi gøre bedre. En dag hvor vi har 15 redninger og dækker op på et godt niveau når vi kommer ned og stå med dem 6 mod 6, skal vi være tættere på.”

v/ Ass. Træner David Langkilde

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page