top of page

Referat København Håndbold – Skanderborg Håndbold 35-29 (20-14)

Skanderborg kom bedst fra start og var foran 3-1 efter 6 minutter.


Herefter fik hjemmeholdet fat og bragte sig i front 7-4, efterfulgt af en periode hvor kampen bølgede frem og tilbage, og hvor Skanderborg efter 21 minutter kunne reducere til 12-10.


Desværre stak københavnerne af igen og gik til pause foran 20-14. Det blev en 1. halvleg hvor alle fejl der blevet lavet, blev straffet med det samme af deres kontrafase.


København kom også bedst ud fra pausen og bragte sig foran 22-14. Herefter fik Skanderborg bedre fat, og efter 42 minutter kunne Skanderborg reducere til 24-20, hvor København var nødsaget til at tage en timeout. Timeouten kom København også bedst ud af og bragte sig hurtigt foran med 7 mål, her lå den i en periode og vekslede mellem 6 og 7-måls føring. Men inden de bragte sig på 33-25, lykkedes det dog Skanderborg at få halet lidt ind, hvorfor det endte med et nederlag på 35-29.


I 2. halvleg var vi meget bedre med, vi rammer flere ting i begge ender af banen og får begrænset vores store mængde af tekniske fejl, hvilket gør vi lukker markant bedre af for deres kontrafase.

Stor ros til pigerne for at kæmpe i 60 minutter.

 

v/David Langkilde Møller

Ass. træner

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page