top of page

OVERSKUD I SKANDERBORG HÅNDBOLD

Skanderborg Håndbold har torsdag d. 26. november afholdt sin årlige generalforsamling i klubhuset på Almuevej.Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2020


Det var den 38. generalforsamling siden sammenslutningen af Vrold Idrætsforening og Håndboldafdelingen i Skanderborg Boldklub, og det var den 33. beretning formand Jens Christensen kunne aflægge.


Det har været et år, hvor coronaen helt naturligt har fyldt meget, men endnu mere har det fyldt, at Torben Væver på den sidste dag i beretningsåret den 30. juni afgik ved døden.

Dette er blevet mindet, og blev det helt naturligt også på generalforsamlingen, hvor man udover at se tilbage på året, der er gået, også så tilbage på de over 17 år, hvor Torben har været en stor del af Skanderborg Håndbold.


Vores turnering blev lukket ned i marts 2020, hvor vores ligaherrer lå på en 6. plads med 27 point efter 24 kampe. Kvinderne lå nr. 13 og beholdt dermed fortjent deres plads i ligaen – og en række af ungdomsholdene var klar til DM og mesterskabsfinaler, uden at kunne få lov.

De mange virkninger af Covid-19 satte gang i mange ting, da man hurtigt indså, at der ikke ville blive en SmukFest 2020, så der blev lavet støttepakker – ansøgninger om lønkompensation – ansøgninger til DIF om foreningspuljerne, ligesom AURA kom med bidrag, og OK benzin lige så.


Final4 for herrer, som vi havde kvalificeret os til, blev udsat og til sidst aflyst. Men siden blev konceptet ændret, så vi 26. september afviklede semifinalekampen mod TTH på hjemmebane på Fælleden – og dermed slut for turneringen for vores vedkommende. Dette skete samtidig med, at en ny turnering med masser af regler og restriktioner var gået i gang.

Regnskabet udviste et overskud på 313.000, hvilket er første gang i over 5 år med overskud, men dette resultat er også et udtryk for omfanget af kompensationsordninger og støttepakker samt eftergivelse af et større ansvarligt lån.


Efter formandens beretning kunne Peter Frederiksen på vegne af Damesenior-elite, Kurt Møller på vegne af Herresenior-elite og Lars Bang på vegne af Ungdomsudvalget aflægge deres beretninger.


Ved valget blev Lotte Munch udpeget som økonomiansvarlig, og næstformand Mai-Britt Soo blev genvalgt for en 2-årig periode.


// Jens Christensen

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page