top of page

OPTAKT SKANDERBORG - NYKØBING F.

Onsdag aften går Kvindeligaen endelig i gang, når Nykøbing Falster Håndbold for anden gang på blot en uge besøger Fælleden.


Vi tyvstartede i onsdags sæsonen med en pokalkamp på hjemmebane mod netop Nykøbing Falster. Kampen sidste onsdag blev en typisk første kamp, hvor begge hold momentvist lavede nogle fejl, men begge hold viste også rigtig fint spil. Dog med Nykøbing Falster i front gennem hele kampen.


Vi glæder os, men er altid ydmyge og ved hvor vi kommer fra

For Skanderborgs kvindeligahold er det femte sæson i træk, at den står på ligahåndbold, og det afføder en helt enorm stolthed. Vi glæder os, men er altid ydmyge og ved, hvor vi kommer fra. Derfor må det heller aldrig blive en sovepude, at vi efterhånden har fået fat i den bedste række. Vi arbejder hver eneste dag på at udvikle os og blive bedre.


Foto: Stregspiller Sarah Kirkeløkke


NFH er som altid garant for en af ligaens absolut bedste kontrafaser anført af Mulle, og det var også særligt kontrafasen der udfordrede os onsdag. Det bliver derfor vigtigt for os at være effektive i vores angrebsspil, for at give os selv chancen for at komme på plads i forsvaret.


Derudover kommer Nykøbing Falster med mange farlige bagspillere. Vi skal derfor være klar til at dække godt op og give vores målvogtere gode betingelser for at levere en god kamp.


Vi går en tid i møde med mange spændende kampe. Vi jagter derfor stabilitet, så mod NFH skal vi være klar til at komme med alt det vi har i en hel kamp.


Vi ser frem til kampen og håber på god opbakning på lægterne.


// Cheftræner Jeppe Vestergaard
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page