top of page

Optakt Skanderborg Håndbold - Bjerringbro FH

Onsdag aften venter Bjerringbro i en spændende hjemmekamp på Fælleden.


Sidste indbyrdes kamp mod Bjerringbro endte i en målrig affære, hvor vi til sidste vandt 37-32. Bjerringbro er oprykkere til ligaen i denne sæson, men har helt fra start imponeret og leveret en yderst flot sæson. De startede med at hente point i de tre første kampe, og kunne tidligt lægge god afstand til sidstepladsen. Siden er det blevet til lidt færre point, men at have 8 point på nuværende tidspunkt må siges at være en flot præstation af et godt kæmpende hold.Fra Bjerringbro skal man altid holde øje med Line Gyldenløve, der i mange år var topscorer i 1. division og nu ligner en der har tænkt sig at gentage den bedrift i ligaen. Derudover har Bjerringbro to gode keepere i Clara Bak og Sarah Ernebjerg der gennem hele sæsonen også har leveret flot. Det bliver ligeledes et gensyn med to tidligere Skanderborg spillere i Josefine Thorsted og Emma Ernst.


For os handler det stadig om at levere mere stabilt, vi har efter jul kæmpet en smule med at ramme vores eget niveau, og det er klar en målsætning for os hele tiden at komme tættere på det. Vi forventer at Bjerringbro igen vil udfordre os en del på deres 7 mod 6 spil, som vi gerne ville kunne løse på et højere niveau end vi gjorde sidst rent defensivt. Dog var vi rigtig dygtige i den efterfølgende kontrafase, og det bliver helt sikkert et sted vi gerne vil være klar til at straffe Bjerringbro igen.

Vi havde en god oplevelse sidst vi spillede på hjemmebane, og vi håber at mange af tilskuerne igen har lyst til at komme og bakke os op.


God kamp!

Cheftræner Jeppe Vestergaard

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page