top of page

Optakt Skanderborg Håndbold – Nykøbing Falster Håndbold 16/1

Tirsdag aften spiller vi første hjemmekamp i over to måneder når Nykøbing Falster Håndbold (NFH) besøger Fælleden.


Det er anden gang i denne sæson vi møder NFH, den første kamp var meget lige, og blev først afgjort de sidste 10 minutter. I den første kamp spillede vi med god fart og aggressivitet, og det bliver uden tvivl vigtigt igen for at matche NFH. Vi var uheldige at brænde nogle store chancer til sidst, men ellers fik vi langt hen i kampen udfordret NFH på mange af de ting vi gerne ville.


Skal vi kunne udfordre NFH igen tirsdag aften, handler det om at vi får dæmmet noget bedre op i vores forsvar, derudover skal vi få afsluttet vores angreb med omtanke så vi kan komme hjem.


Vi kommer efter en kamp i København hvor vi spiller den måske dårligste første halvleg vi har gjort hele turneringen. Mod København laver vi desværre mange uprovokerede fejl, brænder mange chancer hvilket resulterer i København kunne løbe en masse kontra imod os. Spiller vi ikke med større kvalitet mod NFH vil vi igen få det uhyre svært, og de vil helt sikkert også straffe os på de samme ting. Derfor har vi en stor opgave i at løfte vores eget spil, og ramme det med endnu større kvalitet.


Vi er meget glade for at komme på tavlen mod Aarhus i årets første kamp, men her leverede vi heller ikke på det niveau vi gerne ville. Så det store arbejde er nu efter den lange kamppause at blive ved med at komme ind i konceptet, og finde timing og rytme igen som hold.  


NFH er igen i år med i toppen af ligaen og har fået samlet et yderst spændende hold med mange nye profiler. På venstre back skal vi holde et vågent øje med den svenske landsholdsspiller Tyra Axner, der må siges at være en af de allerbedste skytter i ligaen. På playmakerpositionen har de hentet norske Mona Obaili ind, der i sidste sæson var en af de mest scorende spillere i den norske liga. Læg dertil Moa Högdal, de hentede fra Viborg inden denne sæson. Det er altså en bagkæde der nok skal give vores forsvar noget at se til.

NFH spillede senest en rigtig flot kamp mod Team Esbjerg, hvor de først til allersidst var bagud og tabte efter at have ført hele kampen.


Der venter uden tvivl en stor opgave, men vi glæder os til at komme i kamp og håber på god opbakning på lægterne.


v/cheftræner Jeppe Vestergaard Kristensen

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page