top of page

Og Årets Frivillige 2022/23 blev …….

Lørdag den 10. juni blev afslutningen på endnu en god ligasæson i den grønne klub markeret med en sammenkomst for de frivillige i det legendariske klubhus i Vrold.


Ligakvinderne servicerede de frivillige med god mad og drikke, og udover det sociale samvær, var der et andet vigtigt punkt på dagsordenen – nemlig kåringen af Årets Frivillige.


TILLYKKE til Kirsten og Ole Martin Kristensen, som i år blev hædret for mange års indsats.


Ole Martin var i 1980’erne formand i et år, og har altid haft forskellige funktioner i klubben.

I dag som videomand til (primært herre-) ligakampene, og som tovholder på vores forskellige mail-domæner. Desuden afløser i salgsboden og andre ad-hoc opgaver.


Kirsten hjælper med billet-tjek til herrekampene – og kan også lokkes til en tjans i salgsboden til kvindeligakampene, ligesom begge ægtefæller gerne tager en tørn i klubhuset i forbindelse med SmukFest.

(Foto: Kirsten og Ole Martin, som får overrakt gaven af Jens)

Sidste år, da Frits blev hædret, lød det i krogene, at det var på høje tid …. Og det må det også siges at være i år, da en EKSTRA kåring fandt sted med flg. begrundelse:


"Vores kære formand gennem foreløbig 35 år, Jens Christensen, nøjes ikke med at lede og fordele arbejdet, men stiller ALTID op, når der skal ydes en indsats til gavn for den Grønne klub.

Og kasketterne er mange: Udover bestyrelses- og udvalgsarbejde i klubben, bestyrelsesarbejdet for Skanderborg Aarhus Håndbold, hal-speaker til kvindeligakampe og morgenmads-sælger i klubhuset til SmukFest, er han også altid i gang med mange forefaldende opgaver før, under og efter de hektiske festdage i august, sælger ved foreningsaktiviteter på Adelgade, sponsoransvarlig og meget, meget andet!"


Så der var langvarige og fortjente klapsalver, da formand Jens Christensen var i modtagerens rolle i stedet for den sædvanlige rolle som ”overrækker”!

(Foto: Jens, som får overrakt gaven af Inger)
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page