top of page

NYT STORHOLD BESØGER FÆLLEDEN

Sidste onsdag var det de danske mestre fra Odense, der besøgte Fælledhallen. Denne onsdag er det ingen ringere end det stjernespækkede mandskab fra Team-Esbjerg håndbold, som kommer på besøg.


Team-Esbjerg og Odense er da også de to danske hold, der er kvalificeret og deltager i Champions League, så det er uden tvivl toppen af europæisk håndbold, som Skanderborg-pigerne møder onsdag aften.


Sammenligner man de to hold er Esbjerg uden tvivl det hold i ligaen med de største stjerner, hvorimod Odense vel har den største bredde. Team-Esbjerg har et hav af danske og udenlandske top-landsholdsspillere, og er siden sidste sæson blevet tilført ingen ringere end den norske verdensstjerne Nora Mørk. Det ligner derfor en meget svær opgave for hjemmeholdet, men lad os håbe, at pigerne kan fighte sig til en god oplevelse mod storfavoritterne.


Foto: Cecilie Mørch Hansen mod Odense


Efter det overraskende flotte uafgjorte resultat i udekampen mod Horsens kom pigerne på tavlen og fik slettet det altid trælse 0 i point-tabellen. Kampen blev efterfulgt af en god hjemmekamp mod netop Odense Håndbold. Hjemmeholdet tabte klart til mestrene, men spillede i flere perioder af kampen flot håndbold. En præstation, der giver håb om, at man ligeledes i perioder af kampen også kan drille Esbjerg.


Vi håber, at rigtig mange lokale vil benytte lejligheden til at komme i hallen og se et af Europas bedste håndboldhold gæste Skanderborg, og selvfølgelig heppe på de lokale piger. De får helt sikkert brug for al den opbakning, vi kan give dem.


Vi glæder os og håber, at I vil være med til denne unikke håndboldoplevelse på Fælleden.// DameElite-udvalget

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page